sedbng Uyku rutinleriniz neler? Benim bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olcak henüz bir rutinimiz yok. Yatak odasına götürüp ışığı kapatıp müzik açıyorum emziriyorum sadece. Ama her uyku öncesi banyo yaptıracak durumum olmayabiliyo. Banyosuz rutinde neler yapıyosunuz? Gündüz içinde bi rutininiz var mı?
Kizarmisdondurma sedbng Bez değiştirme, üst değiştirme Uykudan 15 dk önce bebek üniversitesi gibi kitaplar gösterme Evdeki her şeye iyi geceler deme , oyuncaklara kitaplara Bu sonuncusu çok etkili 🙏🏼 13 aylık iyi geceler diyince el sallar hala😊
Linaduygu sedbng erken daha büyüdükçe rutin değişebilir kendileri değiştiriyor 😂 banyo şart değil yaptıklarınız yeterli bile. Bizde üst değiştirme bebeklerini yatırma onlara ve ev halkına iyi geceler öpücüğü sonra yatağa atlama suretiyle giriş ve ardından ışık kapatmadan önce geri sayım kapatınca bende atlama suretiyle yanına yatış gün sonu değerlendirmesi ve gece susama yada başka bişey olursa anne gel de gelirim tamam mı diye onay alıp son bir iyi geceler öpücüğü ile uyuma. Uyuyunca benim yataktan kaçış😂 teşekkürler
Kizarmisdondurma sedbng Sen iyi geceler diceksin Bebiş sen bunu söylediğinde uyuması gerektiğini anlicak O aylarda uyumak istemediğinde ve iyi geceler dediğimde mızlamaya başlıyordu :) Anlıyolar yani Rutine mutlaka ekle ve hep aynı sırayla yap