prensannesiiiiiii Hanımlar sizlere bir soru sorucam sizce doğum kontrol hapı mı daha güvenli yoksa aylık iğne mı daha iyi
Linaduygu prensannesiiiiiii hem prezervatif hem geri çekilme hem doğum kontrol hapı hepsini kombo halinde öneririm😂
sumeyyeuzuun_ prensannesiiiiiii doğum kontrol hapı düzenli kullanıldığında %99 koruma sağlıyor. Diğerini bilmiyorum hiç kullanmadım.
Madamehappyyyyy prensannesiiiiiii Burada her türlü hamile kalan bayanları görünce bence ikisi kullanılmalı. 🤣
Kizarmisdondurma prensannesiiiiiii 2. Çocuk planı varsa prezervatif geri çekilme ovülasyon takibi en sağlıklı yöntem bence yine de olursa büyütmek düşer😄
prensannesiiiiiii Linaduygu hemşire bana iğne daha iyi dedi hapı unutma riskin var dedi bir de doğum konto l halini ne zamandır kullaniyosun
Linaduygu prensannesiiiiiii ben kullanmıyorum hiç birini bekar anneyim 😁 zamanında sadece doğum kontrol hapı kullanıyordum ama sonuç 2yaşında kızım 🥲😂
Linaduygu prensannesiiiiiii 2sene kullandım 2sene sonunda haberini aldım ki işimi şansa bırakmayıp ertesi gün hapı dahi almışlığım oluyordu ama sonuç ortada. Zaten bunu söylüyorlar hiç bir korunma yöntemi tek başına yüzde yüz koruma sağlamaz yapılabilecek her önlemi almak şart
prensannesiiiiiii Kizarmisdondurma yok bacım benim iki tane var aralarında yaş yok çok zorlanıyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin
tombikdonerkankasiiskender Ben 3 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum memnunum şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür 😂
[silindi] prensannesiiiiiii kol altı implant 5 sene koruyor 0 korku, ve diğerleri gibi ödem vs.yapmiyor