Emine [bilinmeyen] bende oğlumda şüphelenip doktora sormuştum oda kırmızı kan şeklinde kakada olursa o zaman bizim için düşündürücü demişti bide alerjisi olan bebek çok ağlar çok huzursuz olur demişti
Keziban Bizde de kırmızı renkte kan gelmişti alerji dediler meğer makatta çatlak varmış sen yinde de bi doktora sor derim canım
Funda86 [bilinmeyen] 6 yaşındaki oğlumda alerji atlattık.bağirsak tepkiliydik.mukus içerisindeki kan bağirsak kanamasıdır.bulaşmiş taze kan çatlak kanamasıdır.kahverengi olan kan ise sindirilmiş kan olma ihtimali var.nokta seklindede kan olabiliyor.bizim göremediğiz laboratuvar da tespit edilen gizli kanda.gizli kan ile birlikte lökosit ve eritrositte yüksek olacakki alerjiye doğru yönelme olsun.tek basına bu sonucta yetersiz.bu doktorlarin bilgisi benim 3.5 yilda öğrenebildiğim.aklıma gelenler bunlar
Prensesannesiyimmm [bilinmeyen] Canım bildiğin kan rengi oluyor yani fark etmemen ya da benzetmen mümkün değil mukuslu kan oluyor yani damla gibi değil o da mukuslu oluyor benim kızım da 3 buçuk aylık süt ve çoklu besin alerjisi var o yüzden bizde sürekli çıkıyor bir şey yemiyorum ama çıkıyor maalesef 🤷🏻♀️
Prensesannesiyimmm [bilinmeyen] Çekinme canım ilk başta kakasında değişiklik fark ettim ve hemen fotoğrafını çektim de görmek isterseniz size gönderebilirim de zaten gönder der büyük ihtimalle 😂
Funda86 [bilinmeyen] anne sütünde mukus normal kabul ediliyor.onunda dereceleri var.pasif mukus-lop mukus-canlı mukus.sindirilmiş kan bağirsakta bekleyip atilmayan yani bir süre bekleyen kan
Ezgiderin [bilinmeyen] benimde bebeğimin kakasında kahverengi lekeler oluyor acaba nedenini öğrenebildiniz mi