nevrq Kızlar merhaba oğlum 57 günlük kafası sürekli sağda uyuyor ve arka taraf aşırı şekilsiz olmuş bu durum Morelimi çok bozuyor acaba böyle mi kalır doktor gördü birşeyi yoktu dedi bebeği böyle olup düzelen var mı
Femme1 nevrq benım oğlum da oyleydı hep sola yatardı trendyoldan yastık almıştım gecelerı tehlıkelı ama gunduzlerı sağ yatırıyordum o yastıkla sımdı 13 aylık çok şükür bi sorun yok
beyazzkuguu nevrq benimde kızım öyleydi arka tarafı uzamışto kafasının sağa sola yatmaktan ama sonrasında kafalarını kendileri çevirdikçe her tarafa yatıyorlar o da düzeltiyor zaten
alpiinannesi Biz de ayni durumdan muzdaribiz. Benim oglumda 2,5 aylik hep sirtustu yatiyor arkasi duzlesmeye baslamis acaba ilerleyen zamanlarda duzelir mi
Papatyannesi Femme1 hangisini aldınız acaba görsel paylaşır mısınız ? Çeşitleri var bende düşünüyorum kararsızım
nevrq beyazzkuguu valla bunu dedin biraz rahatladım inşallah düzelir çünkü ben çevirdiktikce o tekrardan kendi beldigini yapıyor
beyazzkuguu nevrq evet evet aynısını benimkide yapıyordu merak etmeyin 2. Ayına girince boynunu felan kendi dönderdikçe her tarafta uyuyor
sumeyyeuzuun_ nevrq düzelir zamanla ama siz yinede bebişi uyku sırasında arada döndürün sol tarafa da ama kesinlikle yüzüstü yatırmayın.