Zmnzmn Nolur yardım edin, 2 gündür ateşi vardı, duş, dolven vs verdim kaç kere düşmedi, acile götürdüm bugün bigaz enfeksiyon dedi, ilaç verdi, yine ateş devam ediyo, yol çok uzun, yanimda.kimse yok, napmaliyim, ağzının ici yaniyo vucud
isimsizanne1 Zmnzmn soğuğa yakın suyla duş aldırın çoraplarına boolca limon suyu sıkın giyindirin eklem yerlerine soğuk bez koyun bol su verin geçmiyorsa fitil kullanın alabilirse biri fitil çok iyi keser lütfen takip edin havaleye dönmesin🙏
Tangrampuzzle Zmnzmn Canım dolven kaç saatte bir veriyorsun saatli verdiğin halde 38 altına düşmüyorsa iğne yapıyorlar, emziriyorsan bol bol emzir ve sarımsak tüket, hiç yanında kalabilecek kimse yok mu varsa davet etmeye çalış senin dinlenmende önemli.
mematiii Zmnzmn 37-38 hafif ateş canım enfeksiyondan yükselmesi normal duş aldır ılık bez koy ilaçlarını ver o düzelicek
Seymaseda Zmnzmn Canım bizdede aynı ve havale geçmişimizde var bizim her ateşte panikle hastaneye gideriz şu gündür ateşimiz var bu 3 günde sürekli soğuya yakın duş ( ağlamasına rağmen o duşu hep aldırdım ) paranox fitil 3 saat sonrada dolven şurup ve hep soğuk kompres yaptık eşimle şuan hamdolsun ateşi birazcık var . Bu 3 günde akşamları dışarı çıkardım temiz hava alsın diye şuan iyiyiz şükürler olsun ki bu ateşte doktora gitmedik 🙏
Seymaseda Zmnzmn Fitil işe yaramaz mı hemen ateş düşüren o zaten ben calpol dolven dönüşümlü değilde dolven fitil dönüşümlü veriyorum 26 aylığız