c59 Kızlar bungalov düşünüyoruz ama dolandırıcılığı çokmus . Şuan çocukla yapabileceğimiz en iyi tatil gibi duruyor . Onerebileceginiz bir yer varmı
iremisteya c59 sapanca taraflarında düşünüyorsanız ceylanbungalov öneririm kayınpederimin tanıdığının yeri bizzat kendim tatil yaptım 1 yaşındaydı o zaman kızım çok rahat etmiştik
momsipek c59 butik evler Sapanca gittik kaldık bikaç farklı konsept evi var tiny house tarzında çok güzel nezih güvenilir biz country house da kalmıştık güzeldi
Honki_Ponki c59 bir gün önce bungolov tatilinden geldim sapancasa sofhalı vadisi adlı bungolovdan üç gün lük bi kaçamaktı ama bize yetti
Nazlchngr-61 Nerede gideceğinize bağlı😌 Aslında il de önerebileceğiniz olarak sorsaydınız, gidenler öneride bulunabilir.
c59 Nazlchngr-61 İstanbul olur sapanca olur farketmez. Dolandirilmayacagim ve memnun kalacağımız bi yer olsun yeterli ☺️ Tekirdağliyiz çünkü. İstanbul’da sapanca da uzak değil
c59 purplemomm00 çocuklu aile için güzel fikir duruyor. Bu sene merak saldım. Hem daha uyguna geliyor. Hemde bebekle rahat ederim diye düşündüm