Maryhoney Arkadaşlar bebeğim 5 aylık biz yemek yerken sürekli yalaniyor sofraya hareketlenecek bakıyor ben kahvalti ediyorum kucagimdayken bişey yiyordum geçen ağzını açıyor şaşırdım kaldım sizce istiyor mu ben mi acele ediyorum
Ayse1412 Maryhoney gelişimine gore erken ek gıdaya başlayabiliyorlar ben erkenden başladım az az tatmak amacıyla biçok şey verdim
Utkumm 5 buçuk aylığız doktorumuz bize yavaş yavaş yoğurt tattırarak başlayabilirsiniz demişti benim oğlumda sürekli biz yerden istiyo resmen sofraya atılıyo
Farukunmuhendisannesi 5 ay 10 günlük oldu oğlum ama henüz başlamadım. Sütünüz yetiyorsa beklemekte fayda var diye düşünüyorum 6. Ayını. Ben de cani çekiyor diye düşünüyordum ama tadını bilmediği bir şeyi cani istemez herhalde diye düşünmeye başladım sonra. 😇
Maryhoney Farukunmuhendisannesi bebeğim meme reddi yapıyor aşırı zorlanıyorum artık o açıdan sordum aslında biraz da zorla emiyor daha kontrole gitm3dik ama zayıflamış gibi geliyor düzenli emme yok 4 saatte bir zorla uykuda veriyorum uyumuyor da eskisi gibi gündüz çünkü
Farukunmuhendisannesi Maryhoney o dönemde meme reddi oluyor. Ama 5. Ayda geçiyor. Çok şükür. Bence doktorunuza danışın gelişimi açısından onda göre birlikte en doğru kararı verirsiniz ❤😇