Plantsalik Eylülde bebegım 14 aylık olacak tatile gitmeyi düşünüyoruz orta halli çocukla gidebileceğim otel arıyorum önerileri bekliyorum Gidip memnun kalan parkı vs olan çocuğu eğlendirebileceğim otel tavsiyelerinize açığım
Dolores Plantsalik biz şu an Belek Megasaray dayız. Çocuk dostu otel, sırf çocuğum için tekrar gelebileceğim bir otel, çok beğendim.
Alerjikrinit Plantsalik biz ephesia resort otele gittik. Yani çok lüks aramıyorsanız gayet iyi. Yemeklerini çok beğendik . Çocuklar için akşam yemeği menüsü ayrı, akşamlar mini disko var basit ama eğlenceli. Kocaman bir yeşil alan var, park var. Biz sevdik
Plantsalik Aynenkanka buna baktım beğendim fiyat olarakta bana uygun teşekkür ederim bunu değerlendircem
Plantsalik aselinanesii teşekkür ederim baktım evet fiyat olarakta bana uygun fakat çocuk için bir aktivite göremedim park vs
aselinanesii Plantsalik ya şöyle normal park yok zaten olsada o sıcakta kullanılmıyor plastik olduğu için parklar kayılacak gibi olmuyor😂 çocuk aquası var birde çocuk havuzunda kaydırağı var bizim yeterli olmuştu ☺️