mevraca matruskabebek kac yasındaydı yengeniz hamile oldugunu bilmeden masıl dpguruyor kac aylıkta doğurmuş cok tufaf
matruskabebek mevraca hamile oldugnu biliyordu canım sadece biraz. Sıkıntılı geçmiş hamileliği kaynana vs dayımın ikinci eşi oluyor bu yengem o yüzden stresten düşük mü oluyor diye gotureceklermis yolda doğum başlamış
Lolik matruskabebek sağlık açısından iki sezaryen arasına da en az 2 sene diyorlar ama peşpeşe yapan çok gördüm 🤷🏻♀️ en doğru bilgiyi doktorunuz verir
Yesillimon mevraca Düşünüyordum doktorumla konuştuk riskleri var ama eğer istersen yaparız dedi üçüncü dördüncü çocuğu dusunuyormusun dedi hayır deyince o zaman hiç riske atmayalim bana kalırsa sezaryen yapalım dedi bende korkudan vazgeçtim 😅
1gunes matruskabebek yani sezeryan dogumlar arasi 2 yıl olmali deniliylt ssvd icin ise sezeryan sonra 5 yildan sonra olabilir deniliyor doktoru iyi arastirmak lazim her doktor sezeryab sonrasi ssdv yapmiyor
myferimah Yesillimon ben 3. Doğumunu ssvd yapan bi kadın gördüm yani 2 sezeryandan sonra normal yapmıştı ve 2 yıl bile yoktu diyordu Bence doktordan doktora değişiyor bu
Yesillimon myferimah Olabilir cnm doktorlar en sağlıklı olanı söylüyor tabi şartlar değişebiliyor zaten her doktor da ssvd yapamıyor riskleri olduğu icin