feyzas Allahım ya o kadar mutlu oldum ki hiç beklemiyordum çok korkuyordu çünkü. Dışarda kafede otururken oldu bi anda babasının elini bırakıp 4-5 adım attı çimlerde🙈🙈🙈😍 13 aylık olmak üzere🥰
[silindi] feyzas maşallah 🧿 kızımda hala tık yok 12 ay 18 günlük duvarlardan tutunuyo ayakta duruyo koltukta siraliyo hele emeklerken kosuyo , ne zaman yururki ya
feyzas Femme1 maşallah🥰🧿 ama tamamiyle yürümesi vakit alcak sanırım eve geldik yürümüyor. Dışarda daha cesaretli
Femme1 feyzas evet mesela benim oğlan hıc emeklemedı süründü döndü durdu 11 aydan sonra sıraladı sonra tutundu kalktı 1 haftadır da emeklıyor 😂 biz deedık emeklemez ama emekledı adımları 1 aydır atıyor ama bugün baya iyi yürümeye başladı
Femme1 [silindi] benım oğlum daha 1 hafta oldu emekliyor 😂 koltuklardan tutuyor ise biraz cesaretlendırmel lazım
feyzas Femme1 Maşallah inşallah ben de görürüm o günleri. Tabi korkmuyo da değilim bu sefer daha çok peşinden koşacağım😁
[silindi] Femme1 yaa ☺️ maşallah yururler elbette benim oğlum genetikmidir bilmiyorum 18 aylıkken yürüdü 😄 kızımda o yüzden tedirginim biraz gel gel yapıyorum denize atlıyor gibi yere atiyo kendini 😄