Deletedmom_1111 Bazılarımız ordan kazanabilir ama bir konu bir kere konuşulur bacılar en kötü girersin İnternete bakarsın neyse teyzoşlar bu kadar hahaahsh😂 Kahveleri yapın keyfinize bakın 😅
hazal3421 Deletedmom_1111 teyzoşlar ortalıkta yok Kurtulduk gibi 2 gün sonra yine öcü gibi çıkar karşımıza
Show_must_go_on Deletedmom_1111 Herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz? Benim için açılması açılmaması fark etmez başkası açılsın ister. Kimsenin kimseye karışmaya bir hakkı yok 😄😄 Geceye özlü söz bıraktım 😄
AnnaKurt İnstagram da neymiş siz hiç kanal 7 nin dizilerinin bağımlılığını biliyor musunuz qjkqkqnqmqmjq
Deletedmom_1111 AnnaKurt afiyet olsun benim bebe uyumadı şuan uyusun da bende binbir geceyi izliyorum 😅
Show_must_go_on Deletedmom_1111 İnstagram olmadığından beri arkadaşımla reels atamadığımız için youtube’dan eski videoları atıyorduk az önce bunu attım oradan aklıma geldi 😄😄
Deletedmom_1111 rainayaz bırak boşver onu bacı şimdi seni yakaladım soru sorucam 😂 Haftaya nişan var sence 2 yaş sendromlu kızımla topuklu mu yoksa normal Bi ayakkabı mı tercih ederdin 😂😂
Dondurmalikahve Deletedmom_1111 Tiktokta yayın da yapıyordur o şimdi tekrardan doğurur orda teyzoslay der
rainayaz Deletedmom_1111 bence normal ayakkabı tercih et eğer ki topuklu ayakkabıyı sık kullanan birisi isen topuklu giy aşko