minervadefne jdjdjf ilk kızımda da aynısını yapmıştım gündüz gayet aydınlık odada uyuttum hep gece de uyuturken karanlık odada uyutmaya başladım gayet ayırt edebiliyorlar o şekilde
yirmiikikasim23 Newmom74 kesinlikle oyle. Banada dediler gece gunduzu ayirt ettir diye neler cektim en son saldim artik kendi kendine ogrendi
geldikgidiyoruz42 jdjdjf 40’ına kadar uyumadı sürekli üzerimde göğsümde uyuttum sonra yavaş yavaş düzeldi şuan 3 buçuk aylık yatarken sürekli dönmek istiyor yüz üstü
Yeenianne2323 Aysenur122 bu işi çözmüşsünüz aynı taktiği uyguluyorum muhakkak akşamları yıkıyorum birde sonrasında karnını doyuruyorum misler gibi yatıyor
Simaymavi Merhabalar bişey sorucam bebekleriniz gece hangi aralıklarla uyaniyo benim saatte bir emmek için uyaniyo geriye kalan saatlerde de genelde gazdan dolayı ikiniyo,ne yapsam bilemedim 25 günlük
jdjdjf Simaymavi gece iki de uyuyor sabah beş de uyanıyor sonra sabah on bir e kadar saat başı emmek istiyor . Sab sımplex gaz damlası aldık dün akşam eczaneden o sanki biraz etki etti gaz olayına
kbraklc Simaymavi evet benim kızım da sabahları uyanmıyor uyuyor ama uykusunda sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor gazını çıkarmaya uğraşıyorum sonra rahatlayıp tam dalıyor