Tomris-Hatun asellinaninannesiii kiz biseye yorum yapiom tak ismime takilip bildigin hakaret ediolar hani ne hakla sana mantikli gelmeyen bana son derece ironik gelmistir senle ayni dusunmek zorundamiyim ben gerzek delirtiolar ya insani 😂
Lazerlimunafik Tomris-Hatun Burdaki çoğu nick ironi amaçlı yani bunun altından ne gibi bir amaç çıkabilir ki komik 😋
kirikkalp elisa2705 vallahi ama sıktı ya diğer postlar görünmüyor koskoca sabitlemişler onuda mı görmüyorsun arkadaşım.
asellinaninannesiii Tomris-Hatun ama sizde maşallah hocam nefesimizi kesiyorsunuz😁 zaten forumun başlı başına sorunu buuu… herkes ayni düşünmek zorunda yoksa linç😁💃🏻💃🏻
rainayaz Aybars_seyma instagram ile ilgili bir postu sabitlediler zaten hâlâ neden açılıyor anlamıyorum 🤦🏻♀️
Tomris-Hatun asellinaninannesiii degilim arkadas realde yeterince ciddi durumlarla karsi karsiyayiz birakin burda goy goy yapak dimi 😂
Tomris-Hatun rainayaz yemin ederim suan ruh halimsin 😂😂😂 bide instagram acilinca vuralari gor insta acildi insta acildi😂