bikupakahvee mematiii yok yok kaşımıyor canım bildiğin saçlarını oksuyor ve sadece mama içerken yapıyor isiliği de yok olsa belki derdim 🤭🤭
Ucansupurge mematiii Çok tatlı gerçekten yiyeceğim geçen gün dayısına kızdı senin yüzünü görmek istemiyorum dayı diyip küstü 😁
ayseee_ mematiii bebek taraklari var ya fırça gibi onunla uyuyordu taragin kendi kılları çok dökülmeye başladı bende bıraktırdim küçük kıllar ağzına giriyordu artık bıraktırdığımdsn beri bu sefer benim kirpiklerime elleyip uyuyor şu an kirpiğimle oynsrken yazıyorum xghdjdd çok tuhaf yani o tarağı da yanağına süre süre uyurdu,geçen ablamda at kılı fırçası vardı büyük biraz baktık almış onu yüzüne sürüyo gülüyor nasıl özlemiş jdjdjdj
mematiii ayseee_ ahahah bazı bebişkerde öyle vallaha kirpik değişikmil benim eşimde bebekken saç teliyle oynaya oynaya uyurmuş.Bazen benimkindede yapıyor uyuyamıyorum sinir oluyorum.Sonra kızıma sarıyor 😂
limonzeytinmom mematiii 34 aylık kızım avuc içlerini birleştirip çok istediği bişeyde anneeeee yüüüütfeeeen noluy noluy demesi 🥹🫶
Gryffindor 3 yaşında oğlumun en garip hareketi elektrik süpürgesine asla doymaması. Evde üç tane var ama yetmiyor. Her gördüğü süpürgeye “Vaovv bu neymiş. Tekerleri de var. Anne bunu alalım mı ? Kargo abi getirsin.” Garip mi bilmiyorum ama bu denli takıntı bana garip geliyor 😃
mematiii Gryffindor ya değişik gerçekten nadir var bu çocuklarda hani sesini severde araba falanda seviyor mu oyuncak .Belki onlar ilgisini dağıtır
Gryffindor mematiii Süpürge, vantilatör, elektrikli soba, matkap saç kurutma makinesi yani kısaca elektrikli olan her şeyle uğraşmayı çok seviyor. Tamir aletlerini getirip tamir etmeye falan çalışıyor 🥹 ilgisi hep onlara
mematiii Gryffindor ya ileride o tür bir meslekte yapabilir bebekken anlaşılırmış ne olacağı aslında çoğu kişininde öyle çıkıyor.