Yigittsmom çok geçmiş olsun 🌸ben çocuğumda isilik gibi döküntüler vardı ama isilik değildi doktorlar inatla isilik dedi sonra meme reddi oluştu, 3 aylıktı doktor mama ver dedi Aptamil başla dedi aldım evde vermemle anafilaksi geçirdi zor yetistirdik morardı kopuk kopuk kustu gözleri kaydı elimde çocuğum gidiyordu
7 ay sadece patates zeytin domates le beslendim , 7 ayda diyeti açtırdı ve annenin yedikleriyle çocuk kriz geçirmez ama mamadaki inek sütü Allah korusun krize sokar
Kan testi doğru cikmiyo küçük cocuklarda örnek veriyorum bizim yumurta alerjimiz var kanda 0. Li bı değerde olması gerekirken 7.45 çıktı ama ben şuan yumurtayı veriyorum
1 yaşındayız kanda yine süt 5 lerde çıkıyor ben yoğurt yoğurt çorbası beyaz lor kaşar peynir verebiliyorum
Ama Aptamil verdigimde hala döküntü oluyo
Oğlumdada alerji varmış değeri 3222 çıktı 4 yaşında sadece kakada kan vardı doktor ihmali kabızlıktan dedi 4 yaşında olmasına rağmen 12 kilo 96 cm
1 senedir vücudu alerjik madde ala ala gelişimi durmus.
Benim size tavsiyem anafilaksiyi yaşamış biri olarak doktorunuzu değiştirin alerji ciddi birşey hayati risk taşıyan bı hastalık
Kan ve deri testi 1 yasa kadar yanlış sonuç verir