-_-hUysUzvetatlikadin Deniz veya havuza giderken kanama olmamak için kullananlar varmış aramızda kullanan var mı hangisini kullandınız yan etkileri ağır mı ?
Tatlican -_-hUysUzvetatlikadin Ben umre icin istedim dr dan dr bunlar kafaya gore kullanilacak ilaçlar degil dedi kan phtilasmasina bile sebep olabilir dedi zaten tatil icin hic kullanmadm
Zynp0 Kullandım 2 defa doktoruma danışmıştım o söylemişti ismini bi yan etkisi olmaz demişti olmadıda primolut-N ismi ☺️
-_-hUysUzvetatlikadin Zynp0 ay iyi bari baya korktum Google’dan aratınca 😅 peki adet olmadan önce mi içtiniz periyodu nasıl oluyor ilaçtan ilaca değişiyor mu
Minii_baby -_-hUysUzvetatlikadin hem ağrı hem kanama acillik oldum adetim bitene kadar kıvrandım durdum valla çok kötüydü ya
Cnsumom -_-hUysUzvetatlikadin aslında alışsan daha kullanışlı bence yogun oluyorsan daha sık değiştirebilirsin
Tatlican -_-hUysUzvetatlikadin Valla dr benide korkuttu ama umre belki ömrumde birkez gidicem mecbur ictim Eger kullanirsan mutla adetten 3gun önce basla 2gun kala baslayanlar adet oldu gununde
-_-hUysUzvetatlikadin Cnsumom evet kullananlar hep öyle söylüyor bu konuda biraz beceriksizim sanırım ya bir de afedersiniz tiksinti geliyor kan görünce refleks dönemlerimde en büyük sinir kaynağım 😅
Nursemablk -_-hUysUzvetatlikadin adet gününden 2-3 günce başlaman lazım ama çok zorluk çekersin canım haberin olsun
Tatlican -_-hUysUzvetatlikadin Benim tam umreye gittigimiz gündü adetim 3gun once basladim yani 23 gun icmek zorundaydim ve ictim Seninkisi farkli tatil bitince bırakırsın belki eczaneye danış
Kuzularinanasi -_-hUysUzvetatlikadin max 10gun iciliyor fazlasi zararli.adetten 2 veya3 gun once baslayin.toplamda 10gunu gecmesin
AnneBebek- -_-hUysUzvetatlikadin -_-hUysUzvetatlikadin hemen hemen her yaz 1 kere birkaç gün kullanmak durumunda kalıyorum ilacı kullandogınız süre boyunca adetliymişsiniz gibi ağrı oluyor ama kanama olmuyor bıraktıktan 1-2 gün içerisinde normalden fazla kanama oluyor başka bir yan etkisi yaşamadım her bünye farklı tabiii
-_-hUysUzvetatlikadin AnneBebek- işte her bünye farklı olunca bi korkuyorum ama nasıl olacak bilemiyorum da aman ya kadın olmak uğraştırıcı 😅
yiyidom -_-hUysUzvetatlikadin ben de 1 kez kullanmıştım adet olmadan 2 gün önce başlayıp ihtiyacım bitince bıraktım bir kaç gün sonra adet oldum ama afedersiniz ölüyordum avuç kadar avuç kadar pıhtılar sancılar korkulacak kadar kötüydü bir saha asla primolout-n di galiba adı