Yelizisz Hanımlar daha önce post açmıştım mastitw dair bugün 12 gün kadar oldu Burda yazan yazmayan ve Doktorun söylediği herşeyi yaptım antibiyotikte kullanıyorum ama geçmiyor boyutu da aynı son çare doktorun bunu iğne ile çıkarması mı cidden yok mu bundan kurtulmanın başka yolları doktor iğne ile çıkardığımızda daha sık mastit olacaksın dedi ve gerçekten korkuyorum nasıl yapılıyor uyuşturmadan mı yapılıyor ediliyor bilmiyorum 😐
cnruya Yelizisz bendede mastit olmuştu hemde doğduğu zaman ben emzirince süt var sanıyordum meğer yokmuş antibiyotik kullandım bide duşta masaj yaptım sagdim hep geçti
mysozclk Yelizisz ben 7 aydır sagım yapıyorum ayda 2 3 kez oluyorum sag gogsumden yıldım vallaha soguk koyuyorum o sekilde careyı buldum buz geçiriyor bacım sag gogsunu sagınca buz koy yarım saat dursun şu soğuk jeller var ya onlar da olur ben onunla yapıyorum onu aldım 2 gune geciyor oncesı anamm hatırlamak bile istemiyorum 🤦🏻♀️ bıde ben de atesli olur cok kotu olurum
Yelizisz mysozclk bende de ateş oluyor valla ne sağ kolumu ne sırtımın bi tarafını hissediyorum korkunç bir şey cidden 😐 yavaş yavaş ağrı boynuma kadar gidiyor
ikibebebirhayat Yelizisz ya bende iki kere oldum beyaz kalıp sabunu küçük parçalara kesip gogusum sert yerlerine koydum yumuşadı, belki sizde faydası olur
mysozclk Yelizisz aynı benimde kuzum oturur aglarım gecene kadar oyle bı acı yok benm için soguk mutlaka deneyin olur mu gunde 3 4 kere koyun
mysozclk Yelizisz sıcak kesınlıkle olmaz mastıti daha cok tetikler ben sagım yaparken koyuyorum gogsume yada sagımdan sonra koyuyorum nasıl ıyı geliyor yarım saat kadar duruyor o gogusten sutu kesım dıyorum da nasıl kesicem bılmem tekrar olurum diye korkuyorum
shibalba Yelizisz bebiş ne kadarlık ? Eğer emiyorsa emerken sıcak su torbası koyun yakmayacak şekilde Benim son tıkandıgında sorunu öyle çözmüştüm🌸
shibalba shibalba emdikten sonra da soğuk uygulayın, emerken sıcak uygularsanız kanallar genişler, süt boşalır,sonrasında soğuk uygularsanız kanallar daralır,daha az süt dolar
ZSareM denizaras14 fotoğraf attım bunu iki göğüsüde mastit olan ve olmayan göğüse ters emzirme şeklinde emzirin kesin deneyin çok iyi geliyor
63_hulya_63 Yelizisz doğum yaptığım gün sağim yaptım az bişey sütüm gelmişti ertesi güne uyandığımda normalde göğsüm baya küçüktür resmen ağzıma girecek nerdeyse bir şişmişti inanamadim resmen dedim bu nasl bişey ağrısından hele hiç duramıyordum yatağım süt içinde kalmıştı akıyordu bide sürekli ama göğsümde her yer düğüm düğüm du hemen sağım yaptım sonra duşa girdim fiskiyeyi tuttum masaj yaptım aşırı rahatlattı ondan sonra her sağım yaptığımda masaj yaptım elimle düğüm oluşan yerlere geriden öne doğru süt gelsin dye o düğümler öyle çözüldü ondan sonra bu durumu hiç yaşamadım.her sağımda dugumlere masaj yapmak çok işe yariyor
yigitozge suheyla92 alakasi yok 3 gun uyguladim ve 3 aylikti rsv olmustu oglum da sabun olmasa emziremiyodum