_tosbiginannesi_ Ürünler temiz kullanılmıştır helezon kusursuzdur. Diğer ürünlerde ufak tefek kullanıma engel olmayacak kusurlar mevcuttur 💞 Fiyatları uygun tutuyorum. Helezon:100₺ 32 adet oyun matı 220₺ Peluş oyuncaklar toplu olarak : 120₺ (ayrı satmayı düşünmüyorum) 💞
_tosbiginannesi_ _tosbiginannesi_ Oyun matının kusurlarına örnek olarak çektim sadece bir kac tanesinde bu tür kusurlar mevcuttur. Tanesi 10₺ye bile gelmiyor ☺️
_tosbiginannesi_ _tosbiginannesi_ peluş oyuncaklarda sadece bu ayının şapkası ve yeleği deri olduğu için bu fotoğraftaki gibi soyulma var hafif. Onun dışında sorunsuz 🌸
asellinaninannesiii _tosbiginannesi_ merhaba pelus oyuncakları almak istiyorum kargoyla gönderir misiniz ben odeyebilirim
asellinaninannesiii _tosbiginannesi_ tamamdır ilk defa alıyorum da bilmiyorum o tarz şeyleri orda isminiz var mı indireyim🌸😍
_tosbiginannesi_ asellinaninannesiii Orada kullanıcı adım firfirindolabi2 70-80₺ gibi bir kargo ücreti çıkıyor sanırım en fazla 🌸
_tosbiginannesi_ aleynaa34 satışları gardrops hesabımdan yapıyorum firfirindolabi2 hesabıma yazabilirsiniz 💞
_tosbiginannesi_ aleynaa34 ayıcık satıldı helezon ve oyun matları duruyor onları az sonra yükleyip haber vereyim olur mu🥹 ama kargoda bir sıkıntı olur mu bilmiyorum helezon bükülmemesi için küçük koli gibi biseye katılmalı diğerleri de bayaa yer kaplıyor