ardenmomyy Kızlar dondurucuya bir şeyler atmak istiyorum ama ne çıkarsam buzluğumdan koku geliyor ve onu tat olarak alıyorum. Bunu nasıl önleyebilirim
Gisemm ardenmomyy bende artık sağlıklı saklama kablarina koyup Üstünü poşetle örtüyorum koku tad değişikliği olmuyor. Bu konuda çok sıkıntı yaşamıştım bütün herseye biber kokusu sinmişti
Gisemm ardenmomyy çelik ve tupperware onları kullanıyorum. Diğer saklama kablarina göre bunlar daha içime siniyor 😉😂
ardenmomyy Gisemm bi tık pahalı ama tupperware gerçekten çok güzel bir marka bende spatulasını kullanıyorum. Buzluk kaplarına da bir bakayım
Gisemm ardenmomyy evet dediğiniz gibi pahalı yavaş yavaş bi kaç tane alınca yeterli geliyor. Sağlık açısındanda iyi diğer markalara göre
Lolik ardenmomyy bende dolap buzluk kokusundan nefret ederim dolaba üstü açık bir şey konsun yiyemem mesela ama buzlukta hiç öyle sorun yaşamadım çoğunluklada buzdolabı poşetiyle koyuyorum🤷🏻♀️
ardenmomyy Lolik ay zaten üstü açık olunca 10 dakikada bile tad değişiyor iğrenç oluyor 🤢 bilmiyorum ya buzluğu boşaltıp sirkeli suyla sileceğim ve eskileri atacağım belki işe yarar