egelsenkonuss 3 yas 13 kiloya yakın, dün hiçbir şey yemedi evvelki gün yediği ile durdu. Bugün de sabah 10 da iki parça ekmek yedi hala onunla duruyor Aburcubur bile ağzına sürmez çikolata yemez çubuk yemez Bıktım artık.
1prensesannesi1 egelsenkonuss sevdiği yemekleri de mi yemiyor ? Benim kızım da 16 aylık olmak üzere doğdu doğalı beslenmesi problem bende tükenmiş durumdayım ama saldım artık yemiyorsa istemiyordur napayım. Zorladıkça daha da reddediyor bende iyice sinirleniyorum. Kendi haline sal biraz
ysmnabd egelsenkonuss ek gıdaya kaçıncı ayda geçtiniz ? Tadım yaparken hepsinden yiyiyor muydu ? Birde iştah açıcı macun vs denediniz mi
busraalanya egelsenkonuss bence bu ara sıcaklardan çocukların bişey yiyesi gelmiyor ben kızım iştahlidır ama iki gündür iki lokma yiyip kalkıyor oğlumda aynı düzelir zamanla fazla ısrar etmeyin
egelsenkonuss ysmnabd 5. Ayda geçtik yok yemezdi o zamandan beri yemez zaten iştah acicilar bi kaç hafta iyi sonra yine aynı
cupacakes egelsenkonuss bizi anlatmissiniz resmen çocuğun asla bir yiyeceğe ilgisi yok . Dediğiniz gibi aburcubur bile yemez . Bi pastaneye gideriz envai çeşit şeyler kızım bisey al yok bi şey ye yok. Waffle yiyoruz geçen gün ağzına zorla çikolata veriyorum istemiyor meyvesinden vereyim diyorum yemiyor . Normal bayılması lazım değil mi çocuk dediğinin ? Bizim de değerlerimiz iyidir çok iştah açıcı denedik banamisin demedi
egelsenkonuss cupacakes bizimde aynı şekilde oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor, geçen gün kuzenleri hepsi çikolata yiyor benimki ağzından tükürmüs yemicem diye bana veriyor:( artık ben hasta olucam
egelsenkonuss gamgun mevsimsel düzelir falan, kimse kan tahliline bakmiyor. Detaylı fakülte hastanesini gideceğiz