papatya1papatya bitboylum ben gurbeteyim yani onlarin elinde bana resim olarak atıldı onlar elbet sorar ben kendi çapımda çok merak ettim biran önce öğrenmek istedim
superkahramanbiranne papatya1papatya anladım 🤣 bian nenenden de şüphelenecektim malum insana hep ne yapıyorsa en yakını yapıyor müge de görüyoz🤣
papatya1papatya superkahramanbiranne doğru diyorsun vala başımıza ne gelirse insanin en yakınından geliyor ztn
Atlasligunler papatya1papatya saçma olabilir ama ben chatgpt ye sordum siz yine de bir hocaya danışın
papatya1papatya Atlasligunler hocada farklı yorumlamış çok ağır birşey diye bizimkiler şuan herşeyi düşünüyor 😂😂
superkahramanbiranne superkahramanbiranne görsel ekleyemedim ya çeviri de başlığında şey yazıyor “bu en iyi kredi ve ödemeyi yapmak için fırsaattır” diye çevirdi 😳
papatya1papatya superkahramanbiranne bı arkadaş çevirmiş iyi duruyo diyo ama bizim o danıştigimiz hocada çok ağır birşey demis
papatya1papatya kkaleyna kiz belki burda anlayan vardır dedim çok merak ettim yılların gizemi şuan mevcut
kkaleyna Bu tarz dua büyü vs renklerde çok önemliymiş kullanılan tabi ne kadar doğru bilmiyorum bi arkadaşım demişti
papatya1papatya kkaleyna ben hiç anlamıyorum evet kuran okudum ama neye yormamiz gerekiyor hic bilmiyorum
kkaleyna papatya1papatya hastalıktan mı peki yani şöyle sorayım birden bire mendil kayıp olduktan sonra neler yaşandı