Kbraunvr anne, baba, dede, mama, meme, anneanne, babaanne, karga, beni dinle, bende, alkışla, öptüm, attı, ada, öykü, abi, abla, teyze, oku, kalkan, bir, deni (deniz diyecek), efendim( bugün sabahtan beri defalarca dedi), gel
Kelimeden sayılır mı bilmiyorum bunu sorduğum bir başlıkta açmıştım ama pek dönüt alamadım: mee, möö, aii, vakvak, havhav, uuu uu (maymun sesi deyince), ıngaa( bebek nasıl ağlar deyince), a aaa (insanlar nasıl şaşırır deyince), muahh(öp deyince), hahaha( kahkaha at deyince),öff, of, ohh, hamm( karpuz görünce), öhö öhö( öksür deyince), taktik(saat nasıl çalışır deyince), hapşu, eeee(annesi bebeği nasıl uyutur deyince), fısss (tekerleğin havası nasıl iner deyince)
Hatırladıklarım bunlar. İkinci kısımda yazdıklarımı kelime kartlarından öğrenci. Bizde çok işe yaradığını düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir kere küvette yalnız bıraktım anne gel dedi. Birkaç kez tekrarladı onun dışında bir de “beni dinle” var. Sanırım çok pekiştirdik herkese her şeye beni dinle diye sesleniyor. Çevredeki insanlar beni dinle bebek diyorlar oğluma ☺️