parsegemommyyy Bebemin tüm kıyafetleri lekeli ek gıdaya geçtiğimizden beri yakasında önlük tutturmuyor yıkayıncada çıkmıyor tabiki sizler neler yapıyorsunuz lekeler için kesin çözüm var mı bilgilendirebilir misiniz beni?
Duygu777 parsegemommyyy ebebegin kendi leke cıkarıcısı var toz onu alın içinde bekletin cıkartıyo lekeleri
Asyaveannesi04 parsegemommyyy baby toz leke çıkarıcı her lekeyi mi çıkarır ya her lekeyi çıkarıyor çok memnunum
Okuyanbiranne parsegemommyyy ben 150 ₺ glint Baby satıyorum çıkaramadığı leke Yok dilerseniz dolap adresinde mevcut yüzde yüz bitkisel
zeyycann Merhaba ben my rabbit kullanıyorum ve aşırı memnunum.Daha çıkartamadığı lekeyi göremedim😂 beyazları felan bembeyaz yapıyor ayrıca✨
parsegemommyyy zeyycann yaaa kendim ve bebek için kullanabilir miyim ben hala gitsileri ayrı yıkıyorum deterjanda ayrı haliyle
Ecemakkuzu zeyycann ciddi misiniz ben aldım asla memnun değilim nasıl kullanıyorsunuz acaba kullanim hatasından dolayı mı çıkmıyor
zeyycann parsegemommyyy Evet canım benim 1 yaşında bebeğim ama 4. Ayından beri kullanıyorum. Zaten ilk sıcak suya koyuyorsun kıyafetlerini sonra tozu döküp bekletiyorsun sonra yıkıyorsun . Hiç leke kalmaz
zeyycann zeyycann parsegemommyyy Ben mesela beyaz çarşaflarımda havlularımda da kullanıyorum çok güzel oluyor.
parsegemommyyy Asyaveannesi04 ya sanırım ben o ürünü kullanmayı bilmiyorum neden bende çokarmıyor siz nasıl kullanıyorsunuz suya basıp bekletiryorum nerede yanlış yapıyorum 🤦🏻♀️
zeyycann Ecemakkuzu kıyafetlerini kovaya koyuyorum biraz çamaşır deterjanı ekliyorum sonra 1ölçek my rabbit ekliyorum üstünü geçene kadar sıcak su koyuyorum . Ben genelde 4-5 saat bekletiyorum sonra normal makinede yıkıyorum
Ecemakkuzu zeyycann aynısını yapıyorum ama bir tane lekeyi bile cikartmadi ya kıyafetlerimiz rezil halde.
zeyycann Ecemakkuzu Bilemedim ama gerçekten mesela mutfaktaki yağlı ya da salça dökülen havlularım bile bembeyaz. Hatta bebeğimin zıbınlarında 💩 lekelerini felan çıkarıyor🙈