ebruli17_ sudess ocean hem içeriği de temiz ilk başlarda hep kustu verdiğim anda şuan alıştı artık ilk verirken yüzünü eksitiyo geciyo hemen
sudess Show_must_go_on gaz ve huzursuzluk yapıyor diye yorumlar okudum da pedia d den geçicem daha temiz içerikli diye
Show_must_go_on sudess Aslında içeriği temiz ve zeytinyağı olduğu için bir çok d vitamininin yaptığı kabız gaz problemlerini engelliyor ama bilemedim şuan 28 aylık 600’lük olanı kullanıyorum kızıma haftada 2-3 gün
meliyyy cemilolabilirmi yaa bende büyük oğlum İçin kullanıyordum bayadır o yüzden mi değeri yükselmiyor ben içeriği temiz diye alıyordum
cemilolabilirmi meliyyy evet doktor değiştirince baktı oceon ne d vitamini ne demiri hiç fayda etmiyor dedi bize. Bunu öneren doktorları anlamıyorum dedi. D vitamini pedia d önerdi, Demir için de sidefer den biraz fayda gördük sonra o da değişti
Show_must_go_on sudess 1 yaşına kadar her gün kullandım 1 yaşından sonra kan tahlili yaptırdım iyi çıktı 24 aylıkken tekrar tahlil yapıldı dr düşük değil ama sınırda haftada 2-3 gün 1 puf ver dedi o yüzden
cemilolabilirmi meliyyy sidefer kullandık bir süre de çok fayda etmeyince reçeteli ilaç yazdı. Ama benim çocuğumda biraz düşük demir öyle bir problem yoksa sidefer yeterli olur.