Merhaba çok sevgili anneler 😍
Hamileliğim boyunca buradan takip ettim, şimdi de bebeğim için forumu okumaya devam ediyorum.
Bebeğim 5 ay 7 günlük şuan sadece anne sütü ile besleniyor.
İlk 40 gün sarılığımız yüksek diye anne sütü + mama şeklinde devam ettik ama her m
mama yediğinde kusma ve ishal başladı. Birkaç ay sonra da bebeğimin vücudunda başta isilikten şüphelendiğimiz daha sonra egzama teşhisi konulan döküntüler oluştu. Bu süre içerisinde sadece anne sütü ile beslenmeye devam etti mamayı kestim.
An iibariyle bebeğim 5 ay 7 günlük, bundan bir ay önce spiral taktırırken narkoz aldığım için bebeğime bir seferlik mama vermek zorunda kaldık ve sonu acilde bitti. Fışkırarak kusma ve ishal oluştu. Acil doktoru bizlere midesinin bozulduğunu ancak egzama takibi yapan doktora mama alerjisi testi yaptırmamız gerektiğini söylemeyi unutmayın dedi.
Dün alerji bölümünde randevumuz vardı doktora mamadan sonra böyle olduğunu ve şuanda uzun süredir çok gürültülü kaka yaptiğini söyleyince bize yoğurtla, mamayla ve inek sütüyle bir yükleme testi yaptırmamız gerektiğini söyledi.
Şuan bebeğim sadece anne sütü içiyor ancak yarın öbür gün mama vermek zorunda kalırsam ne yapacağım bilmiyorum. Bu testi yaptırmaktan da korkuyorum çünkü bebeğim daha ek gıdaya bile başlamadı. Bu testi yaptıran annelerimiz var mı? Fikir paylaşımı yapmak çok daha iyi gelecek.