Keremali Tayınımız oraya çıktı . Balıklıgöl devlet hastanesi çevresini bilen var mı? En güvenilir nerde ev tutulur,? Kreş ve okularin iyi olduğu semt hangileri
fatma527 Keremali iyi günler urfaliyim vala en elit semt karaköpru zenginlerib olduğu kiralar pahalı tabiki
fatma527 Keremali Balıklıgöl devlet hastanesi eyyubiyedemus eyyubiye gelismemis yani genel olarak zaten Urfa kucucukbiyer
Gul-42 Keremali bılmıyorum ama kuzenım 2016 dan beri orada öğretmen agzından hıc ıyı kelıme duymadım ya bu sene zonguldaga geldı kurtuldum dıyordu ne oldu ne yasadı tabıkı karsılıklıdır
elifgh123 Gul-42 bende urfalıyım ama niye o kadar bezmiş acaba tabikş herkesin memleketi kendine güzel ama genelleme yapmak güzel degil çıkan hastanede merkezde evet o taraflar biraz daha gelişmemiş ama ev olarak yoksa tam merkezi bir yer en iyi oturula bilir evler Karaköprü maşuk falan
fatma527 Gul-42 ne aradığını bagli yani kuzenin beklentisi ne mesela deniz kum sahil flan yok gerisi fazlasıyla var
elifgh123 elifgh123 okulda ayrıca lise olarak en iyi liseler bit yerde toplammış kampüs tarzı yapılmış ilk okulda belirli yerlerde güzel okullar var kreş tarzıda hem sırrın hem Karaköprü tarafında var bildiğim en iyi kreş şuan renkler şatosu çok güzel iyi tutulan bir kreş şuan için
cocomelon33 Keremali karaköprü maşukta oturduk oraların evleri güzel ve memur kesimi oturuyor genel olarak.
pamukluanne Karaköprü güzelşehir düzergahı hem evler yeni hem de semt olarak güzel 🌸eşim emlakçı yardımcı olabilirim size
fatma527 Keremali yok canım yanılıyor burada hirsizluk buyuksehirlere göre çok çok az yardimsever saf insanlarimiz çok tabiki kültür farkı olacaktır zaman gecirirsen ne demek istediğimi anlarsın yani kendi memleketim diye demiuorum. Deprem oldu mesela inan bizde evimize giremiyorduk ağır hasarlı evlerimiz vardı o halimizle çoğu insanımız başka şehirlere yardım götürme pesundeydi .
fatma527 Gul-42 anladım insAllah siz sorun yaşamazsınız 🫶 geneleme yapacak olursam kuzeninizin aksi bı dusuncedeyim
Gul-42 elifgh123 tamam yazdıklarınızla alakalı bırsey demedım ben ınsanlarını soyledım demek ıstedım onu dıyorum