prenses250_ 1 yaşındaki kızım 1 haftadır kabız kızlar yapıyo ama az az minik minik yapıyo o kadra çk ıkınmasına rağmen kayısı falan yediriryorum ama çok yemiyo başka ne yapabilirim kakasını yapması için
rmysa15 prenses250_ kulap çöpünü zeytinyağına batırın poposuna içine hafiften girecek şekilde yapınca hemen yapiyolar rahat ediyolar zeytinyağıda içince iyi geliyo
Senay05 Kayısıyı kaynatıp suyunu içirebilirsin , hakiki zeytinyağı içir , zeytinyağı sür hem karnına masaj yaparak hemde tuvaletini yaptığı yere … birde tuvaletini yaparken oturma pozisyonuna al çocuğu
prenses250_ Senay05 yağ fayda etmedi kayısı aldım iite bugün kayısı yedi biraz amaokta yemiyo az bişey yiyip bırakıyo birde kaynatıp suyunu içireyim bakam içicekmi teşekkür ederim
haticebero İnşallah düzelir benimde 16 aylık kızım. 2 ay olcak kabızlık sorunu yaşıyorum herşey yaptım yok düzelmiyo malesef. Kayısı yedirme yağ içirdim. Yediğine dikkat ettim. Lavmanla anca dr söylemişti öyle bi kaç kez yaptım . Onda bile ağlaya ağlaya afedersin taş gibi yaptıı ter su içinde kalıyo. Cocuk ıkınıp duruyo sıkıyo kendini yapamıyo bide korkudan artık tuttuğunuda düşünüyorum şimdi haftaya baska bi dr götürücem. 7-8 gün oldu bugünde ıkındı sıktı durdu yapamadı. 🥹 allahım şifa versin bebişlere. Bi an önce düzelsinler inşallah. 🌸 geçmiş olsun
prenses250_ haticebero ayy aynı bizim durum benim kızımda ıkınmaktan kızarıyo bi bakıyom kas katı yapmış bu ara çorba içmiyo diş çıkarma sürecine giridğimden itibaren çorba içmemeye başladsuyu sürekli içiyo ama demekki fayda etmiyo bende artık doktpra götürmeyi düşünüyorumn1 hafta oldu bizimde yapıyo ama hep sert ve zorla
haticebero Yine sonunda senin yapıyo tabi zorla yapıyodur kıyamam.. benim lavmanla bile ağlayarak taş gibi zor.. bende bi götürcem bu kdar yediğine dikkat ettim niye düzelmedi bilmiyorum dr bi şurup vermişti onda yarar görmedim. Bi dr var ona götürcem bakalım bi baksın. belki kansızlık var kansızlıkta kabızlık yaparmış ben bilmiyodum.İnşallah düzelir bebişlerimiz canım. Cok zormuş bu kabız meselesi. Onun kenarlarda o hale gelmesi ter su içinde kalıp ağlamasına yüreğim dayanmıyo. 🥹 @prenses250_
prenses250_ haticebero ahh kıyamam ben ona yaa z bilr oldukmu nasıl ağrıyo karnımoz onları düşünemiypm🥺
haticebero Aynen öyle canım biz daha dayanamıyoruz onlar daha minicikler bugün 8.günün üstüne yaptı cok kötü ama ya taş gibi. Nolcak böyle bilmiyorum.🤦🏻♀️ prenses250_
prenses250_ haticebero benimkide aynı heegün yapıyo ama tırnak gibi taş gibi çok izülüyom bugün cappy kayısı suyu aldım yarın içircem bakalım son çaren artık
prenses250_ rmysa15 kabız olduğu için o kulak çöpü fayda etmeyebilit hergün kaka yapıyo ama tırnak kadar katı bazen daha fazla yapıyo ama o da katı yaparkende ağlıyo işte