Perii0 Kızlar 1 aylık bebeğim başını kaldırabiliyo yüz üstü dönebiliyor yüz üstüyken sırt üstüne dönebiliyo sürükleyebiliyo kendini ben konuşunca gülüyor tepki veriyor sizin de öyle miydi bebeğiniz ben mi çok olağanüstü karşılıyorum 😂
amazontuba Perii0 benim bebiş de 1 aylık kafayı tutuyo ama çok sabit değil dönemiyor da sırtüstü ya da yüzüstü biraz acelesi mi var sanki sizin minnoşun 😅 Maşallah Rabbim nazarlardan korusun🌼
mutlubibekleyis Perii0 Maşallah de 😂 İlerden gidiyorlar biraz, benimki de öyleydi, daha doğrusu hala öyle. Bazı bebeklerin gelişimi önden gidebilir her bebek farklıdır 🌸
Perii0 hunilimomy aynen yaa kimine diyorum çok şaşırıyor bizde mi anormallik var diyorum 😂ilk 3 ay folik asit ondan sonra OMEGA takviyesi vermişti doktorum onun etksii galiba 😂
Perii0 amazontuba teşekkür ederim canım kim görse çok şaşırıyor ben normal sanıyodum herkesin böyle biliyodum 🥰♥️
Elfgrn Perii0 Maşallah yegenimde böyleydi doğduğunda kafasını dik tutuyordu. Dönüyordu ayında bebekten bebeğe değişiyor gelişimi
Perii0 Elfgrn yaaa ben de normal sanıyodum görenler çok aşırı tepki verince anormallik mi var dedim bizde 😂♥️
Berfin4720 Perii0 bence fazla dile de getirmeyin göze gelmesin çnkü. 1 aylık bebeğin yapabileceği şeyler değil bunlar yine de maşaallah bebişe 🧿
Agoktug03 Perii0 benim bebemd3 öyleydi kendisi dönerdi yüzüstü yatırınca şaşırdım bende şimdi 18 aylık hâlâ çok hareketli 😂
Agoktug03 Perii0 Alpaslan Göktuğ benimki 😂 bu 2 isimde olanlar çok hareketli çocuklar oluyo gözlemlerime göre