Sksjsjjsks Kızlar ayağa kalkınca sadece o an beynim sallanıyor sanki ya neyden olabilir yürürken ağrıyor oturunca öyle bir ağrı yok
Rengarenk52 Sksjsjjsks karnınız ac olabilir mi suyu az içmiş olabilir misiniz ani kalkış yapmış olabilir misiniz uykusuz olabilir misiniz yani bazen bende de oluyor ama kan değerlerim normal bu ay içinde 2 kez baktırdım
Sksjsjjsks Rengarenk52 benim geçen ay kan değerlerim normaldi bu ay birden düşmüşler anlamadım ne alakaysa aniden düşmüş hepsi 2 gündür De böyle ağrıyor aniden ağrıyor kalkınca falan ağrı kesici atınca durdu dün bugün yine aynı
Qunqnir Sinüzit olabilir mi ? Kafanızı aşağı eğince ağrı sanki akıyo gibi oluyo mu? Sinüzit ağrısı da zonklama şeklinde ağrı yapıyo çünkü. Son zamanda rüzgarda kaldınız mı saçınız ıslak ya da terliyken filan
Sksjsjjsks sek_kahve dönme değil canım ya ayağa kalkınca beynim sallanıyor sanki bir taraf öyle bir ağrı yürüyünce devam ediyor oturunca yok bir şey
Sksjsjjsks semaugr hayır o şiddetli baş ağrısını çektim ölümlerden döndüm kızım 12 aylık olacak canım 🥲 onun ağrısı da aynı bu şekilde acaba ondan kalma bir ağrı mı ki
Qunqnir Sksjsjjsks muhtemelen sinüzit. İlaç kullanmadan geçmesş uzun sürebilir. İlaç istemiyorsanız papatya çayı yapıp buharını soluyun kafanıza havlu geçirip. İyi geliyor