momytime Kızlar 3,5 aylık bebeklerim var emziriyorum ve mama kullanıyorum (mamayı günde 1 ya da 2) birinin maması bebelac gold diğerinin evolvia(süt alerjisi var). İkisinde de kabızlık yaşıyoruz. Çözüm bulan var mı acaba ?
kirikkalp momytime alerjiyi bilemem ama diğer benişiniz için söyleyeyim ben esama kullanıyordum oğluma Aptamil gaz yapmıştı bizde
Tecrubesizaile0334 momytime mama verirken bir çay kaşığı zeytinyağı koy demişti doktorumuz bize hala öyle yapıyorum bizde birazda olsa işe yaramıştı
momytime Tecrubesizaile0334 onu yapıyorum evet canım biraz rahatlatıyor ama tam fayda etmiyor ne yazık ki
momytime Aysenur122 tavsiyen için teşekkür ederim canım o kadar çok mama değiştirdik ki bebeklere bir kez onu yaşatmaya korkuyorum 😨
momytime smee danıştım canım dulcosoft şurup verdi bugün başladım içirmeye bakalım inşallah fayda eder
Aysenur122 momytime çok haklısın ama mama hafif geldi bilmiyorum illaki gazı oluyor maalesef ama bi şekilde yardımcı oluyorum çıkartıyor rahatlıyor 5 dk sonra tekrar gazlı maşallah motor gibi 😂😂
aysoshh Aysenur122 benimde sma optipro ama bebeğim 3 aylık kilosu 4.760 golden goat hipp denedim ikiside gaz ve kabızlık yaptı sma da kabız olmuyor ama kiloda almıyor
Aysenur122 aysoshh ben comfort kullanıyorum ama ben düzenli veriyorum saati saatine hiç geçirmiyorum uykum olsa bile kalkıp mamasını veriyorum