Papatyannesi Merhaba sevgili anneler 🌹 Kızım 3 ay 21 günlük kafası sürekli yan yattığı için bi tarafa eğimli oldu düz kafa yastığı ille düzeltilme şansı var mı geç mi kaldım kullanmak için bilgilendirirseniz sevinirim
Aslanalp Papatyannesi merhaba 1 yaşına kadar kullanılır diye biliyorum bende oğlumda kullanmıştım dönmeye başlayana kadar
ZeynePera Papatyannesi benim kızımda tek tarflı yattığı için bir taraf haff düzleşti diğer taraf yuvarlak şuan 1 yaşında ne yaptığsam tam düzelmedi çok hafifte olsa kaldı Allahtan kız çoçuğu saçlardan dolayı hiç belli olmuyor☺️ tam düzelme olmadı ama ilk düzlüğe göre düzeldi tabi ki inşaallah sizde başarılı olur düz kafa yastığı
Ozgee59 Papatyannesi benim oğlumda aynı şekilde sağ tarafa yatmaktan kaynaklı düzleşme gibi olmyştu. Düzkafa yastığı aldım ama dönmeye başladığı için hiç kullanamadım. Döne döne uyuduğu için kendi kendine düzeldi.
Papatyannesi Aslanalp inşallah işe yarar çok uğraştım yuvarlak olması için ama kendi istedikleri gibi uyuyorlar
Aslanalp Papatyannesi gündüzleri sürekli koy yastığı annnesi ben mesela oyun halısına falan koydugumda veya anakucagı sürekli koyardım yastığı birde yıkarken eskiler hep kafasına şekil verir gibi yıka derler yumuşakça tabi okşayarak düzelir sıkıntı etme kontrolde dr a belirtirsin benim oğlumun kafası uzundu koca kafalı gibi şuan 19 aylık gayet güzel tamamen düzeldi o çıkıntı falan daha çok küçük şekillenecek bebişinin de moralini hiiç bozma🫠
Papatyannesi ZeynePera inşallah 🌹 benim arkadan tepeye doğru yüksekte kalıyor tam yuvarlak değil takıntılı olduğum içinde gözüme batıyor
Papatyannesi Aslanalp benim oğlumda geç kaldım ilkti deneyimsizdim arkası düz kaldı kızımda öyle olmasın istiyorum kız saçı uzar belli olmaz diyorlar ama içim rahat etmiyor
bebegiminbesigicamdan Papatyannesi aslinda hic bisey kullanmasanizda zamanla duzeliyor buyudukce sekil aliyor
zekkk Papatyannesi doktorlar önermiyor tabi bazı doktorlar kullanın diyor ama ben kullandım bin pişmanım daha çok düzleşti kafası sonra düz kafayı kullanmadım bi sağa bi sola yatırdım emin olun kendiliğinden düzeliyor
Papatyannesi zekkk arkadan dik duruyor kafası düz değil tel yana daha çok yattığı içinde o kısım düzleşmeye başladı
ZeynePera Papatyannesi ayy bende öyle 😁sürekli kafasına bakar üzülürdüm benim hatam tek tarflı yatmasına izin verdim diye ama sonra saçları uzayınca birazda düzeldi şuan duş aldırırken bakıyorum çok az belli hiç kafana takma saçları uzayınca belli olmuyor düzelmese bile
Ozgee59 Papatyannesi evet yastık kullanmadan düzeldi. Yüzüstü yatmaya başladı. Ayrıca bol bol tummytime yaptırın uyanıkken düzelmesinde etkili olur
Papatyannesi Ozgee59 yüzüstü yatıyorum aslında daha küçükken öyle uyuduğu da oluyordu aöa şimdi hiç sevmiyor kaydırıyor kendini bazen aşağı bazen yukarı bazen sağ sol yapıp ağlıyor
Annekuzusu_23 Papatyannesi benim oğlum 4 aylık aynı sorun var aldım ama işe yaramadı yattığı tarafın tersine yatırın hep birde fizige götürün ben götürdümbpyun epzersizi verdi artık diger tarafa çeviriyor sonra doktor beyin cerrahına bi görününün dedi götürdük zamanla düzelir sürekli tersine çevirin oyuncakları dönmediği taraftan gösterin konuşun dedi bakalım bende bunları yapıyorum
Papatyannesi Annekuzusu_23 inşallah düzelir sizinkide bende de takıntı oldu gördüklerinde kızın topuza ihtiyacı ypk diye söyleyenler oluyor sinirlerim bozuluyor