AnneBebek1 Bebeğim 2 aylık 5.650 gr ama bana az geliyor birde geceleri uyumuyor acaba doymuyor mu anlayamiyorum.
Saraa AnneBebek1 neresi az canım benim 2 aylikken 5100du 3 aylık kilosu 5700 doktor çok iyi dedi bende az demiştim ama gayet iyi güzel dedi bence hiç takma çok güzel kilosu ayına göre 😊
Deletedmom388 AnneBebek1 kızım 2470doğdu 3aylıkken 5kiloydu,doktorumuz normal demişti.Bence sizinki de gayet normal😊
BirceMoM Benimde 2 aylık 5150 doktor gayet normal dedi abartmayın obez yapmayın şu bebeleri sonra emekleyemiyor kıçını kaldıramıyor diye yazıyorsunuz buralara
AnneBebek1 MuhammedAmine 2800 doğdu 20 gun once gittigimdede ayni kiloyu görünce kafama takildi yani 20 gun boyunca kilo almamış ilk bebegim ve tecrubesizim doymuyor mu acaba diye üzülüyorum
elmalikurabiye AnneBebek1 dogum kilosuna gore iyi ama 20 gundur kilo almamasi evet bir problem. Ayni yerde ayni giysilerle mi tartildi? Doymuyor olabilir. Hastalik gecirdiyse bu 20 gunde o kilo verdirmis olabilir.
MuhammedAmine AnneBebek1 benim oğlum 4 kilo doğdu 2. Ayında 6.100 gr dı senin bebeğin çok güzel kilo almış bebeğin çok zayıfsa sütün yetersizse doktor seni uyarır merak etme
Glycn Bizimde 2 aylikken 5kgdi nesi az canim hic kafana takma ana yüreği hep istiyor ki topaç gibi olsun ama oda zararli önemli olan saglikli mi mental gelişimi iyi mi gerisini boşver çokta takilma
AnneBebek1 elmalikurabiye Hastaydı boğazında enfeksiyon vardı hasta oldugu icin mi almadi acaba doyup doğmadığını anlamadigim icin telaslanmistim yorumlari okuyunca rahatladim biraz
BirVeraAnnesi35 AnneBebek1 canm sen obez bebek seviyorsun sanırım gayet normal kilosu 2 aylıkken kontrolumuzde 5100 gr dı doktorumuz harika demişti 😊
Ozdemm AnneBebek1 kilosu gayet iyi benim bebeğime 2450 doğdu 2 aylığız şuan 6.100 gram bence iyisiniz kafanıza takmayın
Kalbimasaf AnneBebek1 Doğum kilosundan hesaplayın bebeğinizin kilosunu. Az olsa doktorunuz söyler takviye mama yapmanızı dahi önerebilirdi. Mesela oğlum 4 kilo doğdu şuan 3 aylık 7600 kilosu
elmalikurabiye AnneBebek1 hem hasta oldugu icin emememistir hem de emse dahi kilo alamiyir hasta oldugu zamanlarda. Onumuzdeki ayi takip edin tekrardan derim ben