Cipsdelisianne Ergenlikten beri var tabi bende hep oynadım izleri kaldı yanaklarımda Suan evliyim hala cıkıyor doktora gitsem emziriyorm ilac veremezz Evde falan doğal yolla sivilce için bişey yapamam mı ya kendimi kötü hissediyorum artık 😭😭
prenses250_ Cipsdelisianne aynı dertten müzdaribim genetik bu olay kardrşim var 3 yaş ufak benden o ilaç tedavisi uygualdı kurtuldu ben ona cedaret edemedim 18 yaşında şimdide evliyiz çocuk var emziriyoz hiçbişey kullanmıyoz gratisten keçi sütlü sabun aldım o iyi gelirdi eskidne ama şimdi onjnda faydası yok irinli şekilde sivikce doldu yüzüm hamileyken hiç yoktu doğum yaptım yien yoktum regl olnaya başladım azdı kudurdu sivilceler acsba hormanalmi diyorum artık
Madamehappyyyyy Cipsdelisianne Doktora gitmeden neden karar veriyorsunuz? Dermatolog tabi ki krem veriyor. Sivilce kremi kullanıyorum. 2 ay olacak
-Eraymoms- Cipsdelisianne genetik bazen canım bende de var maalesef sevmiyorum ama çıkıyor kollarımda bile ablamda bir tane yoktır mesela
Zeliff Cipsdelisianne dermatoloğa gitmelisin illa ilaç verecek diye bir şey yok belki sadece senin kullanman gereken cilt tipine uygun ürünler tavsiye eder☺️ bende gideceğim ergenlikte ve hamilelikte hiç sivilcem çıkmazken şu son bir yıldır uğraşıyorum dokunsamda iz kalıyor dokunmasamda. Randevu bulamadım daha orası ayrı mevzu
Sweetson Cipsdelisianne kullanıcı adınız sivilce çıkma nedeninizi sanki ipucu veriyor gibi ne dersiniz🙈😉