tontonanne mervebb kafemiz var oraya gidiyoruz birde bebisi spaya götürüyorum arada sabah kahvaltılarını parkta yapıyoruz bu kadat
doganil mervebb hafta sonu altınköye, eymire, gölbaşına gidiyoruz. Hafta içi her gün parka gidiyoruz.
Ecemakkuzu doganil aslen ankara doğuma buyumeliyim ama aydinda 1 yıl yaşadım aydin halkını ve aydınlıklar sevmem ama deniz bölgesinde yaşayıp nakaraya dönünce olmuyor park bahçe komik geliyor insana biz eşimle hiç bisey bulamıyoruz yapacak çocuklarımız içinde bi aktivite yok bence sadece piknik alanı ve parktan başka hicbisey yok.
doganil Ecemakkuzu çocukla kapalı alana gidilmiyor hastalık kaynıyor açık alanlardan başka seçenek yok.
10mercan Ankarada aktıve yapmak zar zor Parka cıkıyoruz oda korka korka yani prklarda çok ğüvenli degil kendi semtim için deyım… Akşamlari park Gündüzleri elimiden ne gelirse zaten suan biberon reddi yaşadigimizdan aktiveye sira gelmedi ki
Ecemakkuzu 10mercan malesef öyle parklarda gençler dolu sigara iciyo4lar küfür kıyamet saygı sevgi yokki parkin içinde top oynuyorlar mesela onun için bebeğimi goturemiyorum bile avm asla götürmem mikrop yuvası böyle bir kısır döngü benim için..
DevosMom 10mercan doğma büyüme ankaralıyım ve o kadar haklısınız ki. Ben Sincan’da oturuyorum köpeğimizi bile gezdirmeye çıkarmaya doğru düzgün alan yok. Kaldı ki çocuğumu nasıl güvenli bir yerde aktiviteye sokacağımehiç bir fikrim yok
10mercan Ecemakkuzu madde bagımlıları parkta gezıyor keçiören yenımah bunlarla başa vıkmali korkuyoruz ya
10mercan DevosMom heryer pisleşti insanlar korkar oldu valla ıkı ğün önce yanımızda park var polisler geldi madde ıcıp kucuk kız cocuklarını cagırıyolarmıs hıst hıst gelsenıze diye pislikler yüzünden korkuyoruz
Ecemakkuzu 10mercan vallahi öyle ankarada yetişecek çocuklara üzülüyorum çok kötü oldu artık hersey çok normallesti. Allah yavrularımızı şimdiden korusun
DevosMom 10mercan ülkeye hırlı hırsız tecavüzcü bilmeden soktular mültecileri ortalık iyice pisleşti. Bir an önce yurtdışına taşınmak istiyorum gerçekten