jdjdjf 29 günlük kızım geceleri sekizden gece 2 ye kadar asla uyumuyor ağlıyor sab smplex gaz damlası aldırdım eşime beş damla damlattık gazdan mıdır nedir artık bu durum bizi mahvetti bu durum ne zamana kadar sürecek bir biz mi yaşıyoruz böyle Allahımm ne zormuş…
prenses250_ Bizde yaşamıştık canım gazdab dolayı uyuyamıyorlar nurse harveys kullanmıltık bizde zamanla geçiyo bu durun ama uykular hep bozuk bak şuan saat kaç ben veşik sallıyom kızım yaşına gircek birde 🙄
prenses250_ jdjdjf amin canım ama alışılıyo yani merak etme insanoğlu nelere alışıyo annelik zaten çok başka
glsm09111807 Bizde 16 günlüğüz gece gündüz hiç uykumuz yok emerken uyuyor yerine yatırınca uyanıyor ve gözlerini açınca hiç uyku hali yok maşallah bilemedim neden gazımız var ama ben damla kullanmadım henüz karnına ve ayak altına masaj yapıyorum geçecek elbet ama biraz zor bir süreç Allah yardımcımız olsun ☺️🤲🏻
jdjdjf glsm09111807 bir biz böyleyiz sanıyordum annemde kucakta alıştırdın ondan uyumuyor diyor iyice dellenşyotum
Hulyakrd Kızım şuan 11 aylık gaz sorununu 6. aya kadar çektik. Maalesef çabuk geçen bir durum değil ama banyo, masaj ve emziriyorsanız yedikleriniz çok önemli. Emziriyorsanız anason ve kimyon çayı için bizde etkili olmuştu. İnşallah en kısa sürede geçer.