akdogan42 Mrb kizlar klamoks antibiyotik sulandirmistim buzdolabinda saklanmasi gerekiyormus unuttum 3gundur oda sicakliginda ve ev cok sicak rengi sararmis bozulmusmudur
333bd akdogan42 bu ilacı bebeğim 10 aylıkken kullandık baştan aşağı kıpkırmızı yapmıştı size tavsiyem ilacı yeniden alırsanız az bişey verip çocuğa bi bakın kızartı falan yapacak mı
KuzeyinAnnesi03 akdogan42 kesinlikle klomaks kullanma son çaren oysa kullan oğlumda makat çatlağı kanlı kaka yaptı doktor o ilaç yapıyor çok ağır dedi diğerlerine göre. Tavsiyem dut kaynatıp verin daha iyi 😮💨
akdogan42 Nurrelaam peki 2aylik bebegim var aksamdan beri agliyor huzursuz atesine bakiyorum kafasi 37derece ama vucudunda ates yok normalmi ?ama cok huzursuz
Nurrelaam akdogan42 37.4 e kadar normal 37.5 ten sonra hafif ateş olarak değerlendirilir . Ateş değil ama farklı bir sorunu olabilir. Calpol verebilirsiniz
akdogan42 Nurrelaam turuncu calpol var ne kadar veriyim emdi benide huzursuz olsada tam emmesede baya emdi hastanede ne yaparlar
Nurrelaam akdogan42 daha önce vermiş miydiniz calpol başta onu sorayım Ateşine bakarlar kan alırlar büyük ihtimal ile ama bu kadar saat hiç durmuyorsa gidin acile içiniz rahat eder