AselminosunAnnesi Merhabalar anneler kızım 15 ay 8 günlük son bı haftadır hep bu saatlerde ağlayarak uyanıyor baya sürüyor ağlaması bilmiyorum neden böyle yapıyor sizinde bebekleriniz de böyle oldu mu acaba diş falan olabilir mi 🥹
potter34 AselminosunAnnesi distir azi veya kesici disler ayni ayda benim oglum aybi sekilde durmadan agliyordu gece gunduz saglikli uyku uyuyamiyordu huzursuzluktan yerinde duramiyor kulaklarini kasiyip cekistiriyordu rahatlamasi icin calpol verebilirsiniz
AselminosunAnnesi kirikkalp evet son bir haftadır 1.30 da uyanıyor geceleri zaten 4 üst 4 alt 8 disimiz çıkms köpek dişleri olabilir mi acaba böyle zorlayan
kirikkalp AselminosunAnnesi olabilir canım zeytinyağın varsa içine karanfil at 7-8 tane 1 gece dolapta beklet ağzı kapalı şekil de soğuk olsun yani sonra onu diş etlerine sür iyice
AselminosunAnnesi kirikkalp teşekkür ederim canım benim yaparım aklıma takılan tek şey aynı saatte uyanması normalmi sürekli bı haftadır
Sassolsobe kirikkalp karanfili mi sürmek lazım diş etlerine bazıları havanda dövüp yapın diyor ama ben zeytinyağının içine koydum sonra gece bekletip sabah karanfili diş etlerine sürdüm doğru mu
AselminosunAnnesi potter34 çok teşekkür ederim çok sağolun bugün baktım ishal de olms gece belli bı saatte sürekli ağlayarak uyanıyor şurup hiç bir şekilde içmiyor kusuyor hemen
Ayseyilmaz61 AselminosunAnnesi canim hem dis olabilir hem de onlar da ruya görüyor bide gun içinde korkmussa ondan da korku oluyor onlarda bolbol oku onu
AselminosunAnnesi Ayseyilmaz61 korktuğu bişey olmadı hiç canım sürekli okuyorum hep işte bu saatlerde uyanıyor memeyi ağzından çekince ağlıyor sabaha kadar böyle ne kadar sürecek daha bilmiyorm ya
kirikkalp Sassolsobe ben yağı sürüyordum pamuk ile karanfili değil canım ama mutlaka bir gece dolapta beklemeli ki karanfil kendini yağa bıraksın