naznasel Kızlar bebeğim 4 aylık olduğundan beri uykuya direniyor aşırı uykusu geliyor deli gibi gözleri kapanıyor ama uyumamak için her yolu deniyorbunu neden yapıyor acaba doktora götürsem mi 11 aylık hala aynı resmen deliriyorum artıkk ya
tazeanne98 naznasel benim kızımda direniyor emzik veriyorum uyku geçişinde birde bi kıyafetini yüzüne yakın yere koyup sarılmasını sağlıyorum ona sarılınca uyuyor bide ninni açıyorum telefondan
1byd Allah kolaylık versin bizde 7 aylığız 3. Aydan beri aynıyız hiç bi şekilde uyutamıyorum aradan 3 saat geçiyor uyutana kadar ne kucakta ne beşikte eve hamak kurdum duvardan duvara orda yatıyordu şimdi orda da uyumuyor
naznasel 1byd büyüdükçe daha kötü oluyor bir ara duruyor sonra daha beter oluyo otobüs uçak araba hiçbirinde uyumuyor ağlıyor direniyor evdede aynı yani beni delirtiyor uyuyana kadar neden acaba nedeni ne
naznasel Dlk55blt-rdvn gece 11 de uyudumu sabah 6-7-8 gibi uyanır mama yer geri yatar 10-11 gibi uyanır gün içinde 2 veya 1 defa uyur 1 saat 2 saat max sorun uyuması değil uyutana kadar ölüyorum
Dlk55blt-rdvn naznasel uyku saatleri de etkiliyor ama uykuya geçişi oyüzden sordum. Yani gereğinden fazla ya da az uyuması uykuya geçişini zorlaştırabilir
naznasel tazeanne98 neler denesem asla çare yok sarılıyorum okşuyorum gülüyorum seviyorum yumuşatıyorum emziği atıyo ayaklarıyla bana vuruyo sakinliyi gözü kapandımı başlıyo kalkmaya çalışıyor 🙄🙄
tazeanne98 naznasel o halde tek seçenek bırakıp iyice yorulup kendi uyuyacak kucak çocığı değilse dolansın dursun