9793selaam Kızıma büyük biberon almak istiyorum suanki küçük geliyor artık . eczaneden alayım diyorum orda fiyatlar nasi .plastik biberon kullanıyoruz .fiyat hakkında bilginiz var mı ne kadardir ?
Deletedmom_115 9793selaam A101 Bime ikili cam biberonlar geliyor fiyat 100₺ hatta dün şoktada gördüm emzik ucu biraz geniş ben ordan alıp e bebekten biberon emziği aldım çok uyguna geliyor. Cam da var plastik de ikisi de 100₺ 3 kez aldım şuan evde 13 tane biberon var 😂😂😂
profesyonelokuryazar 9793selaam Dr Brown’s plastik kullanıyorum. 120 ml almıştım o artık küçük gelmeye başlamıştı. 250 ml olanı aldım
9793selaam oglusum_8 aşırı pahalı ya gereksiz pahalı .bide ben cam sevmiyom ya elim yanıyor calkalsrken
9793selaam Deletedmom_115 ben a101 bimde hiç plastik görmedim bakcam bı tekrar .çok bakıyorum ama görmedim .bnrim kız cam tutmsk istemiyor gibi .bugün cam biberonumz var onu tekrar denicem bı bakalım .plastiğe alıştı ve plastik hafif oliyor ya .ondan galiba .kız o kadar biberonu napcan niye o kadar aldın 😁😁
Deletedmom_115 9793selaam bilmiyorum ya hepsini beraber kullanıyorum 🤣🤣 dün akşam şokta gördüm ikili plastik 100₺