enginbas Anneler emzirme döneminde kilo sorununu nasıl aştınız?Ben istesemde kısamıyorum kendini olmuyor ya:(Yardım lütfen sağlıklı şekilde nasıl kilo verebilirim🙏🏼🙏🏼
tubasd enginbas emzirme döneminde kendinizi kisitlamaniza gerek yok emzirmeyi avantaja dönüştürün çok fazla kalori harcaran birşey emzirmek gereksiz kalori tüketimini bırakın yeter yemek yiyebilirsiniz meyve kuru meyve yiyebilirsiniz protein beslenebilir siniz abur cubur tuektmeyin yeterli
belus un,şeker kesildi mi gerçekten çok kilo veriliyor, herşeyi yiyorum sadece şekere dikkat ediyorum.
Burcu-DD 10 kilo fazlam var ve artık ciddi anlamda diyete başladım ins şeker un yok ve dengeli beslenme zor ama imkansız değil
enginbas Ah o abur cubur ve tatlı isteği.Engel olamıyorum neredeyse ama tutmak zorundayım da kendimibieaz değil mi.Bakalım inş yapabilim🙏🏼
Maliki Dogum yapalı bır ay oldu sureklı seker istedi caya attgm seker sayısı bıle arrtı cıkoltaya basladm gece acıkınca galeta yiyorum zeytnle sabaha sısıyorm on kılo fazlam var leslie yapıcam ama sütün tadı degisir dıye korkuyorum ay değişmezse bogazmı tutamıcam leslie yapyım