Alparslanegetugce 5 buçuk aylık bebeğim var elini ağzına yüzüme getiriyor 2 gündür neden böyle yapıyor bilmiyorum 😂
Kajsjaja Alparslanegetugce 8 aylık oglum emerken sürekli yüzüme vuruyor burnunu tutup çekiştiriyor dudağımın iç kısımlarını tırnaklıyor önceleri sadece ağzıma burnuma dokunurdu şu an dayak yiyorum resmen ama o kadar güzel kii 😂
atlassmomm Alparslanegetugce neler yapmadı ki diyebilirim 😂 3. Ayından sonra emerken emzirme koltuğunu tırmalıyordu. 6.ayı itibariyle elini ağzıma getiriyordu. Şuan 10 aylık ya pat pat döşüme vurur ya koluma vurur ses çıkması için 😂
TarcinliSutlacim Alparslanegetugce benimki de oynuyor suratımla emzirirken ve bazen yanıma yatırıp gözlerimi kapatıp bekliyorum yüzümle oynuyor bende ellerini öpüyorum 🥰😍😍😂
Alparslanegetugce TarcinliSutlacim aynen beraber uyuduğumuz zaman sabah kalkıyor yüzümle oynuyor gözünü açtığım an mutlu oluyor 😍
dilberhala1 tazebiranne_ Allah allah bu haşin bir teşekkür gösterisi 😂😂 yolunmadık yerim kalmadı emzircem diye 😂 bi eliyle ağzımı yüzümü yolar diğeriyle arkadan sırtımı yolar 😂😂