balbadem48 Arkadaşlar bebeğim 2 aylık ama hala cıvık su gibi kaka yapıyor kayınvalidem bu çocuk ishal karnı ağrıyor ondan huzursuz vs dedi kafam karıştı acaba normali nasıl anne sütü ve mama ile besleniyor
aysebb balbadem48 Hayır çok normal ilk aylar öyle oluyor normali olması gereken öyle 😊 Uzun süre öyle yapacak
zeynep4114 balbadem48 balbadem48 Oğlum 9 aylık. Ek gıda yemediği zaman hala su gibi yapıyor. Bende hep korktum acaba bi sorun mu var diye. Doktorumuz gayet normal demişti. Kimsenin sözüne bakıpta kendini korkutma. 2 aylık bebek tabi ki ağlar gaz sancısı vesaire olur. Boşuna üzülme.
tazelianne balbadem48 ek gıdaya geçene kadar bizim hep öyleydi bırakın yapsın cıvıkta olsa, şuan kabız mı oldu ne dokundu derdine düştük
Sermec27 balbadem48 mübarek bütün kaynanalar da doktor olmuş herşeyin en iyisini bir onlar bilir zaten 🫤 gayet normal sıvı yapması benim oglumda 53 günlük sıvı yapıyor yani İshal olması için en az 10 kez kaka yapması gerekiyor
yagmur_vera 4,5 aylık bebeğim hâlâ öyle ve bir sıkıntısı yok. Doktoruna da sorduk endişelenmeyin daha küçük dedi. Ama sanırım yavaştan düzeliyor gibi 🙏
ezgiy Bnm bebekte öyle hep cıvık şuan kam tahlili evrdik alerjisi varmı diye sümüksü ve mukuslu yapio
minervadefne balbadem48 bizimkide öyle genelde cıvık 2 aylığız tam ☺️ ağlaması vs yok ağrısı olsa ağlar durmaz ki
Esrasnyz Bizimki de 2. Aylık aşısından sonra daha bir cıvık yapmaya başladı mukuslu ve kokulu cıvık yapıyor kakası ensesine kadar çıkıyor bazen bende çok korkuyordum acaba birşeyi mi var diye bu yorumları görünce içim rahatladı anne sütü alıyor sadece
chemstrymom balbadem48 valla aynı benim kaynanam doktorun yanında bebegin bezini de daha 1 hafta boyunca yaptığı kaka gorsellerini bile gösterdim hocam usutmus karnı ağrıyor diyolar öyle mi endişelendiriyor beni dedim. Doktor anne sütü alıyor çok normal bu şekilde kaka yapması endiselenmeyin üşümeye alakası yok dedi yani böyle deseler bile hala bebek usutmus karnı ağrıyor diye cocugumu kt kat giydirip kundakliyor😥