eda3595 Hanımlar sütümü sağarak veriyorum bebeğime kızımıda öyle büyüttüm oğlumda da öyle ve ilk defa başıma geldi sağ göğsümden gelen sütüm pembemsi sol normal sağ pembe neden böyle vermeyim mi acaba pembe olanı şaşırdım Bilemedim
LadyGaddar eda3595 Gogus ucun yaraysa yada sagarken tahriş olmuşsa,sagdigin sütün içine kan girmiş olabilir
busraalanya eda3595 intagramda bir emzirme danışmanı var onda okumuştum çok normalmiş bazen yediğimiz şeylerden sütün rengi değişirmiş bişey olmaz yani
eda3595 tubasd @LadyGaddar Yara yok göğüsümde sadece bir tane kara erik yedim İki farklı göğüsümden gelen sütlerim pembe olan sağ göğsüm aynı anda sağılan sütler
misto eda3595 aynı anda sağıldıysa o göğsünüzün altı bir yeri çatlamış olabilir kan muhtemelen. Erik yediyseniz tek göğsün pembe olması imkansız ve erik yiyip sütün pembe gelmesi de zaten normal değil.
eda3595 LadyGaddar bende ilk defa karşılaştım ama ya beslenmeyle alakalı ya göğüs ucunda yara vardır diyor ama yara yoktu gün içind e bi erik yedim belki ondan bilemedim hiç ☺️
eda3595 tubasd bir tane erik yedim sadece gün içinde Ama ona bağladım artık bilemedim yara yok çünkü Pembe sütü ayırdım sağıma devam ettim beyaz geldi sonra sütüm
LadyGaddar eda3595 Neyse başka Bi sorun olmasinda, Ama verip vermeme konusunda bisey diyemem karar sizin Yada sağlık ocağı ebenizin nosu varsa ona danisabilirsin
eda3595 LadyGaddar verdim gitti valla lüp lüp içti uyudu 😂 annem diyor çilekli süt üretmeye de başladın 😎🙈
misto misto gerçi sütün rengi gıda boyasıyla vs değişebilir ama tek memenin değişmesi normal değil yani 😂
eda3595 misto bende bilemedim biri öyle biri öyle verdim gitti sütü de yarasın artık oğluma ne diyelim 😂