hilaldolunay Lazerlimunafik vatan kalmadı evet ama hala savaş içerisindeler kanlarının son damlasına kadar belki kurtara biliriz diye Suriyeliler gibi kaçtılar mi yok kaldilar ama siz kacsalar kaçtı diyorsunuz kalsalar hangi vatanını koruyacak vatan mi kaldı diyorsunuz ne yapmalarını bekliyorsunuz anlam veremedim
Lazerlimunafik hilaldolunay Ben böyle bir imada bulunmadım şuan konumuz ismail haniye ve ona göre yorum yapıyorum. Ben mazlumun yanındayım.
Ladimaki hilaldolunay siz kacsalar kaçtı diyorsunuz kalsalar hangi vatanını koruyacak vatan mi kaldı diyorsunuz ne yapmalarını bekliyorsunuz anlam veremedim Yemin ediyorum böyle insanları bende anlamıyorum ? Cevap versen ayrı dert vermesen ayrı dert.
Tomris-Hatun Lazerlimunafik adami vende sevmiom nefret ediom ama nerde serefsiz var dustukleri durum cok komik olddugu icin yaparim abi salak salak isimler koyuyolar sanki ben laf ediom özelden mesaj atan bile var size ne ? Dimi yaa
hilaldolunay Tomris-Hatun neyl yani bu isimle dolasinca başın göğe mı eriyor ne saçma tavırlar icerisindesiniz ya beğenmiyorsan engelle nedir şimdi özgürüm dersin sana hiç bir şey anlatmaya değmez
hilaldolunay Tomris-Hatun seninde hoşuna gidiyor ve inatla kaldirmiyorsun benim içinde rahatsiz edici
Lazerlimunafik Tomris-Hatun sen ciddi misin daha neler. Sana mesaj atanların çoğu negatif şakadan anlamayan kadınlardır eminim 😃
katilcivciv Ayyyyyy biri şu postu kilitlesin. Instagram kapandi kapanalı herkes birbirine sarmış yine bu ne enerji kizlaaaaaaar
Tomris-Hatun katilcivciv kiz biseye yorum yapiom sorunsuz gelio biri kullanici adi altinda bana sario abuk sabuk
yavriyavriii Lazerlimunafik kendini münafık diye tanımlayan birinin şerefli bi müslüman şehit hakkında yaptığı yorum çok da bi yerlerimizde
dlos Lazerlimunafik İnsan karşısındakini yalnızca kendi penceresinden değerlendirebilir. Benim düştüğüm herhangi bir yer yok ama sizin kendi çukurunuzda olduğunuz belli…
Tomris-Hatun Lazerlimunafik tecavuzcu coskun yapsam haberlerde tum trcavuze ugrayan kisileri gormuomusun sen nasil insansin die duyar kasarlardi 😂😂😂😂😂😂😂😂