Deletedmom115 Ncihangir Biz bilemeyiz ne zaman olursunuz. Ama 1 seneye kadar olmayadabilirsiniz 10 gün sonra oladabilirsiniz.
Apalie Ncihangir eğer emziriyorsanız gecikmesi normal. Ben ilk adetimi doğumdan 1 yıl sonra olmuştum. Daha uzun süre adet görmeyenler bile olabiliyormuş
Kuzumveben sarisinbayan bir sene sonra oldu benim doktoruma gittim bakti bi sorun yok dedi bekleyemelim dedi zaten o doktora gittigim ay oldum sizde bi doktorunuza danisin bi ilac filan kullaniyormusunuz
Thanim Ncihangir kisiden kisiye degisiyor emzirdigim halde 50.gunumde mi ne olmustum 1 yila kadar normal sayiliyor
sarisinbayan Kuzumveben hyr hicbi ilac kullanmiyorum bebegimi emzirdigim için hastaneyede gitmedim bunun icin hiç sizce normalmi ya
gokcekizinannesi Ncihangir 3 ay 14 gün oldu hala olmadi benim de. 1 yıla kadar görmeyenler varmış. normalmiş.
Tuba 58vildan maşallah 😊 bana doktorum bir seneye kadar normal demişti, gelmezse bi gel bakalım her şey yolunda mı diyordu ama ben almanya’da yaşıyorum belki burada farklı görüşleri vardır🤭