Momsy Kızlar sizinde süt ve yumurta diyeti yaparken tatlı kriziniz oluyor mu arada özellikle adet döneminde?? Neler yapıyorsunuz bastırmak için🤦🏻♀️🤦🏻♀️
rainayaz Momsy ben tatlı isteğimi bastırmak için kuru kayısı yiyorum 2 tane bir de tarçınlı su tüketiyorum bunlar sayesinde uzun zamandır tatlı yemiyorum
Eizeee Momsy bastırmak için baya çikolata tatlı ne varsa gömüyorum kilom çok fazla olmadığı için dikkat etmiyorum 🍬
Ar1 Momsy tarçınlı su yada yeşil elmanın üzerine tarçın serpip yiyebilirsin yani tarçın keser tatlı isteğini
crknkzz Momsy bizde bugün basladik diyete kara kara düsünüyorum tatlisiz ne yaparim. Diye😏kuru incir yedim biraz keser gibi oldu ama cokolatankn verdigi hissiyat yok tabiki siviyagla helva filan yaparm galiba yulaf sütü kullanirim
Momsy rainayaz valla çok iyi fikir. Kayısıyı yiyorum ama pek işe yaradığı söylenemez ama tarçını denicem😂 emzirirken bir sıkıntı olmaz dimi
ballkizimm_ Momsy ben 6 ay yaotm prkmez recel felan yiyordm iyi geliyordu bejimde surekli tatli krizim tutardi. Allah yardimcin olsun cok zor. Bebisin bian once gecer alerjisi.