Azli Bu başlığı atacağım aklımdan geçmezdi ama evet hamıleyım Hemde haplarımı düzenli kullandığım halde kızım 2 yaşında ve ben bugün öğrendim ki 1 aylık hamıleyım 2 çocuklu anneler moral verin
Feyzosumunannesi Azli Bebis doğana kadar kızınız 3 yaşa yaklaşmış olur. Burada bebeği 1 yaşına basmadan hamile kalan anneleri gördüm. Moralinizi bozmayın ileride iyi ki olmuş dersiniz 💜
Annekuzusu_23 Azli hunililer kulübüne hoşgeldin 🤣 Şaka bir yana Allah kucağına almayı nasip etsin zor ama güzel olucak kendini düşürme iyi düşün
Azli Feyzosumunannesi öyle mı dersiniz ya eşim asker benim ve bızımke degıl ben aılemın yanındayım onsuz nasıl olucak bilmiyorum 😔
Feyzosumunannesi Azli Ailenizin yanındaysanız hem yardımcı da olurlar aslında ama insan eşi de yanında olsun istiyor,haklısınız.
Azli Feyzosumunannesi evet aılem saolsun çok destekcım ilk çocuğumda da bundada olurlar emınım ama esımın destegı çok başka😔
emirtalhacanm Azli on yıl sonra tüp Bebekle anne olan biri biri olarak tebrik ediyorum Rabbim evladını bağışlasın lütfen hergun 100 asr suresi oku hudurlu bir evladın olacak hiç korkutma tedavi olmadan olsaydı çok isterdim bende adım seda ismen dua eder msn
haletuncbilekk Hayırlı olsun hangi hapı kullanıyordunuz ve cidden dürüst olun hiç mi aksatmadiniz hapı korkuyorum bende mesela hap içerken başka yöntem kullanıyor muydunuz yoksa zaten hap içiyorum diyip içe bosalma olmuyor muydu
aysebb haletuncbilekk Bende şahsen korkuyorum hap+geri çekilme yapıyoruz yani yaptırıyorum öyle daha rahat oluyor sanki kafam ama halbuki olucak olan olur diye düşünüyorum 😂 Zlynda kullanıyorum