Skylifee006 emirtalhacanm 2 saat uyutmayın içinizi ferah tutun. Kusma göz kayması olursa hemen acil doktora götürün. Ama korkmayın genelde fena bir durum olsa düştükten hemen sonra kusma oluyor. İçiniz ferah olsun gözlemleyin bebişi
[silindi] emirtalhacanm çok geçmiş olsun, düştüğü yükseklik ,cocugunuzun boyundan uzunsa getirin demişti bize doktor , uzun değildi o yüzden goturmedik 2 saat uyutmayin Gözlerde dalma , kusma , halsizlik bu gibi şeyler olursa götürün bnce
balconylove emirtalhacanm korkmayın geçmiş olsun acilden bi götürün hastanye bakarlar uyutmayin hepimizinkiler dustu ben de dusmusum Allah küçük melekleri korur
bisenakillisinzaten emirtalhacanm aynısını bu sabah yaşadım ya benimkide 6 aylık. Düştükten sonra biraz ağladı ama aşırı uykusu vardı bı yarım saat uyuttum yanındaydım sürekli gözlemledim kusma, göz kayması morluk yara gibi bı durum yoktu. Yarim saatin sonunda kaldirdim
nzn1989 emirtalhacanm 2 saat uyutma fışkırır şekilde kusar baygın donuk bakışlar hareketler de yavaşlama olursa hastaneye götürürsün bekletmeden 2 saat sonra uyuttun bişeyi yoktur inşallah arada bir dürt sağa sola dönsün çok geçmiş olsun içini rahat tut yapman gerekler bunlar
ecekusumm Geçmiş olsun çok küçükmüş vakit kaybetmeden hastaneye götürün lütfen bişey olmasın kafa üstü diyorsunuz müşahede altında tutarlar içiniz de rahat eder.
emirtalhacanm balconylove ya eşim o kadr pimpirikli ki korkudan düştü diyemiyorum ki desem bı dünya laf sayar
caylavyu emirtalhacanm Lütfen cahilce davranma.Eşin kızacak diye allah korusun ya iç kanama olsa bebekte? İlla kusması gerekmiyor tedbir amaçlı götür riske girmeye değer mi? 6 aylık daha küçücük bebekten bahsediyoruz 🤦♀️
SweetMom__ Canım götürün hastaneye kusmasi şart mı tövbe en azından için rahat etsin böyle olmaz. Bebek bu kafası bizim gibi değil daha gelişim süreçleri var lütfen böyle yapmayın.
emirtalhacanm sumeyyeuzuun_ boyundan düşük bir yerden düştü huysuz uyumak istiyor fakat 2 saat uyutmayin diyorlar
sumeyyeuzuun_ emirtalhacanm Şimdi şöyle söyliyim güvenli zemine düştüyse mesela halı üzerine parke ahşap bunlar sorun değil kendi boyundan düşük bir yere düştüyse bu da korku barındırmıyor fakat siz yine de hareketlerini takip edin hareketlerde herhangi bir anormallik hissederseniz örneğin göz bebeklerinde büyüme devamlı huysuzluk ağlama hareketlerde azalma uygulama hali mutlaka bir hekim görmesi gerekiyor bu durumda.
mooomm01 emirtalhacanm benim oğlumda 4 aylıkken düşmüştü koltuktan 😃 şimdi gülüyorum ama o zaman ne ağlamıştım doktora yazdım hemen o da geçmiş olsun demişti sadece 😂😂😂 hatta koltuğun boyunu ölçmüştüm atmıştım doktora 🤩 parkeye veya halıya düştüyse düştüğü yer boyundan yüksek değilse ve sakinleşmesi çok çok zorlayıcı olmadıysa sorun değil kuzum