EfBiCo Kızlar tatile gidecek otel olsun istiyoruz malum çocuklu olunca uğraşmak istemiyor insan(herşey dahil) internet sitesi veya gittiğiniz yerlerin otellerini önerirseniz çok sevinirim.
Semaaa39 EfBiCo pagasos resort Antalya. 2 sene ğst üste gittik. Gerçekten harikaaaaaa bi otel. Eylülde de Liberty Fabaya gidiyoruz. Ben genelde google puanlamalarına bakıyorum. Yorumlarını okuyorum. 4.6 dan aşağı alan otelleri eliyorum genelde güzel olmuyorlar. İki otelde 4.7 alan oteller. Benimde oğlum 19 aylık bu sene onun için Fethiye yi tercih ettik. Liberty Signada cok güzeldir. Çocuklara özel sahili ve denizi var. Birde ayrı bi alanda kocamaaaaan cocuk cenneti adı altında oyun parkı yapmıslar. Şahaneee
Hilalll9595 EfBiCo biz Kapadokyaya gitcez oteller ciddi anlamda aşırı pahalı her sene farklı deneyim yapmak istiyoruz açıkçası bu sene sapancaya gittik bungalov tuttuk bu ayda kapadokyaya gitcez profesyonel video foto çekimi çoğu şeyler içinde var bizim içinde farklı deneyim olacak bakalım
sezer2022 EfBiCo grupalla Kıbrıs’a gitmiştik oscar otel tavsiye ederim,, hem saatlerce araba yolculuğu yerine uçak iyi, hemde inan Alanya bodrumdan daha uygun
9793selaam Biz ETS tur’dan takip ediyoruz genelde o güvenli geliyor. Oradan rezervasyon yaptırdık hep. Tatil yeri için marmaris’i önerebilirim çok güzel. Denizi sığ derinleşmiyor denizi kumdan. 2 sene önce Myra otel var oraya gitmiştik her şey dahil sabah öğlen akşam yemeği var çay kahve sınırsız.
Minigimdoruk Alanya saphir oteldeydik bu yıl çok iyiydi genelde çocuklu aileler daha fazlaydı yeme içme her an biseyler bulabiliyorsunuz bebekler için kavanoz mama süt bile düşünmüşlerdi çok memnun kaldik