Deletedmom_110 Lütfen pipetli olmayanların tavsiyesini istiyorum pipetle içemiyor çünkü akıtmayan güzel bir suluk arıyorum koku vs yapmıyan kenarları kararmayan?
Hiilyuss Deletedmom_110 pipetli alıstırmak istiyorsan mumnchink midir nedir onu biberon gibi kafaya dikerek içeilebildiğinden pipete öyle alıstırmıstım ben 😂
nebutantana30 Deletedmom_110 mamajo kullanıyorum ama şuan pipetli içiyor sadece gece kullanıyorum. İki gün su dursun içinde asla koku yapmıyor.
MoonCrystal Deletedmom_110 Böyle bardak şeklinde çocuk içtiği zaman kenarından su gelen vardı ama markaya bakmadım instagramda bir kadın atmıştı damlatma vs yapmiyormus . İnstagrama giremedigim için bulamıyorum şuan 😂
Deletedmom_110 Hiilyuss cnm ısırıyor benim oğlum direk alsam da parçalar az daha büyüsün öyle alırım diyorum o yüzden normal modellerinden arıyorum öneri olarak
MinikPandam_ Lazerlimunafik aaa sülük yazıyormuş, beynim onu düzelterek okumuş şimdi fark ettim 🤣 pipetsiz suluk kullanmadigimiz için bilgim yok üstte kalsın ama genel olarak varsa philips avent marka alın gerçekten hakkını veriyor
Lazerlimunafik MinikPandam_ Benim kızlar bardakta içiyor diye almadım ama şimdi kızım okula başlıyor alışveriş yapcam bende bakıyorum ☺